Shafmani väikesed suareed pole mitte ainult menukad, vaid ka äärmiselt kasumlikud. Seltskondliku vestluse ja suupistete kõrval pakutakse naistele võimalust katsuda peopesasuurust C2, uusimat (ja väikseimat) tsiviilkasutuseks mõeldud elektrišokirelva versiooni.

C2 on ühtlasi kõige taskukohasem taser, mida turul leida. Selle hind algab 299.99 dollarist (u 2940 kroonist) ning seda on võimalik täiustada 50 dollarit (490 krooni) maksva laserkiirega, et parandada inimsihtmärgi halvamise võimalusi.

Kuna harjutamine teeb meistriks, julgustatakse kokkutulnud naisterahvaid kordamööda C2 haarama ja tulistama papist väljalõigatud meessoost ründaja kuju.

“Mõtlesin, et meil on Tupperware peod ja küünlapeod, et oskaksime ja suudaksime kaitsta oma toitu ja kodu, kuid miks ei võiks meil olla taseripidu, et õppida, kuidas kaitsta oma elu ja keha?” ütles Shafman väljaandele Arizona Republic.

Kindlustunde annab roosa šokk

C2 valmistatakse iPodiga ühtivates metallikvärvides. “Kuum roosa” on olnud neist müüduim kohe sellest ajast saadik, kui relv läinud suvel müügile tuli. Kuigi tootja tunnistab, et ka mehed võiksid minielektrišokirelva kandmisest kasu lõigata, on taseri turundus-strateegia siiski suunatud foobiate all kannatavale ja moeteadlikule naistarbijale.

Aasta tagasi kirjutas The New York Times C2 debüüdist artiklis “Kindlustunde annab väike roosa šokk”. Artiklit illustreeris glamuurne põneviku stiilis foto Taser Internationali juhatajast Kathy Hanrahanist, kes relva käes hoidis.

Hanrahan ei hakanud C2 kujunduse ümber keerutama. “See on naiste toode,” ütles ta.

Mitmes hilisemas toodet tutvustavas esinemises ajakirjanduses ja tehnoloogiakonverentsidel peetud ettekannetes on Taseri esindajad läinud isegi nii kaugele, et nimetanud C2 “daamide taseriks”.

“Selle seadmega ei näe sa välja nagu Räpane Harry, kui lähed õhtul ööklubisse või kinnitad seadme vööle ärikohtumise ajaks, ” ütles firma esindaja Steve Tuttle ABC Newsile.