Tallinna 21. Kooli õpilasfirma Volli — Sander Saar, Ennika-Anneli Võrk ja Regina Soop — tegeleb kasutatud mahlapakkidest rahakottide tootmisega ning propageerib oma tegevusega keskkonnasäästlikku mõtteviisi. Lisaks Euroopa õpilasfirmade võistlusel saavutatud teisele kohale pälvisid nad vastutustundlikuima ettevõtte auhinna, mille pani välja Hewlett Packard.

Esikoha saavutanud Saksamaa õpilasfirma pakkus interneti teel turistiabi ja kolmandaks tulnud maltalased tootsid mini-kasvuhooneid.

Võistlus koosnes neljast osast. Õpilasfirmad saatsid oma aruanded žüriile hindamiseks juba juuli algul. Kohapeal seati üles stend, mille juures žürii viis läbi küsitluse. Väga tähtis oli lavaesinemine. Seda jälgisid ka kõik osalejad, korraldajad, ettevõtjad, külalised. Lõpliku järjestuse pani paika õpilasfirma ja žürii vahel kinniste uste taga toimunud vestlus.

Võistluse käigus põhjendasid ja selgitasid õpilased oma firma loomist ja tegevust, tutvustasid toodet, rääkisid õpilasfirma tegutsemise tulemustest ja saadud kogemustest. Eestit esindanud võistkonda kuulusid veel G. Adolfi Gümnaasiumi õpilasfirma Pulk liikmed Karl Kerem, Ilmar Norvik ja Koit Kangur, kes pakkusid Vollile tehnilist tuge, toetasid nende turundustegevust ning jäädvustasid õppe-eesmärgil kogu võistluse; samuti õf Volli konsultant, ettevõtja Hendrik Hindov ja Junior Achievementi Arengufondi direktor Epp Vodja.

Eesti õpilasfirmad osalevad JA-YEE õpilasfirmade võistlusel alates 1995. aastast. Eelnevatel aastatel on saavutatud 3. ja 2. koht.