Rõivase sõnul on tal otse südamest paar soovitust. Rõivas märkis, et esimestel nädalatel ja kuudel tuleb suurelt hulgalt inimestelt palju soovitusi, kusjuures nad kõik arvavad, et just nemad teavad, kuidas tuleks riiki juhtida. "Mul on väga lihtne soovitus ja see anti ka mulle kaks ja pool aastat tagasi - usaldada oma vaistu, mis ma tean, on teis olemas väga tugev, ja ise selekteerida see, mis tegelikult Eesti jaoks hea on."

Rõivas lisas, et kui Kaljulaid nõnda käitub, siis Eesti rahvas järgneb talle ja Eesti läheb hästi.

Samuti soovis peaminister südamest tänada president Toomas Hendrik Ilvest. Rõivas märkis, et kõik hea, mis on Ilvese kohta kirjutatud ja mida riigikogu esimees Eiki Nestor rääkis on tõsi, aga seda kõike on tegelikult palju rohkem. "Paljuski tänu Sulle on maailmas väga hästi tuntud Eesti digiedulugu, aga minu hinnangul veelgi tähtsam on see, et oled aidanud Eestil võita ja hoida sõpru ja liitlasi," lausus Rõivas.

Rõivas andis president Ilvesele üle ka kaks kingitust: ühispildi koos valitsuse liikmetega ja foto asjast, mis on Rõivase sõnul liiga isiklik, et seda kohale tuua, mistõttu oli sellest salapärasest asjast kaasas vaid pilt.