Kolmapäeval jõuavad avalikkuse ette kaks esimest teenust — Kommenteeritav kaart ja Lokaator.

Delfi juhatuse esimehe Ville Jehe sõnul võimaldab Kommenteeritav kaart kasutajatel lisada oma kommentaare ja tutvuda teiste külastajate arvamustega. See on esimene taoline võimalus Eestis.

“Kommenteeritaval kaardil saavad inimesed vahetada infot vaatamisväärsuste, piknikukohtade, teeolude ja muude kaardiga seotud paikade kohta,” selgitas Jehe. “Lisaks on seal rubriigid kohalikele inimestele omavaheliseks suhtlemiseks.”

Kommenteeritav kaart põhineb Regio andmebaasil, mis sisaldab mitmesuguses mõõtkavas linnade ja maa piirkondade kaarte. Samuti on võimalik otsida aadresse kõikidest Eesti linnadest, alevitest ning alevikest.

Lokaator võimaldab EMT klientidel mobiiltelefoni abil määrata oma asukohta ning näidata seda kaardil oma sõpradele. Asukoha näitamiseks saadetakse sõpradele SMS-i või emaili kaudu kood.

Lokaatori abil saab näiteks sõpru teavitada toredast pikniku- või supluskohast.

Regio on esimene kaardikirjastus Eestis, mille tuntumateks toodeteks on Regio Eesti Teede Atlas ning interneti kaardiserver Regio VeebiKaart.

Delfile kuulub kuus internetiportaali Baltimaades ja Venemaal. Firma kuulub Baltimaade suurimasse IT-kontserni Microlink.