Delfi portaale külastas jaanuaris iga päev keskmiselt 150 000 inimest, kellest ligikaudu 75 000 kasutajat olid Eestis.

Kiireimini kasvasid Vene portaal — 176% võrreldes eelmise kuuga ning Leedu portaal — 136% võrreldes detsembri tulemustega. Kõige enim kontakte tegi endiselt Eesti portaal 14,3 miljonit.

Aastaga on Delfi portaalide külastatavus kasvanud ligi 7 korda — jaanuaris 2000.a. tegi Delfi 4,1 miljonit kontakti. Delfi portaalidel on üle 140 000 registreeritud kasutaja.

Delfi juhatuse esimehe Ville Jehe sõnul on viimase paari kuuga Lätis registreeritud kasutajate arv läinud mööda Eestis registreeritud kasutajate arvust.

“See on prognoositud trend, kuid on pisut üllatav, et see nii ruttu juhtus,” ütles Jehe. Kiireimini kasvavaks vanusegrupiks on viimaste kuudega tõusnud üle 30-aastased kasutajad.

Delfi portaalide internetireklaami käive jaanuaris oli 520 000 krooni, millest 400 000 krooni tehti Eesti turul. “Võrreldes detsembri tulemusega on reklaami sesoonsuse tõttu planeeritud tagasiminek käibes, kuid üldiselt võib tulemust pidada normaalseks,” ütles Delfi marketingijuht Allan Sombri.

Jaanuaris tõi Delfi ka Lätis turule interneti kommentaaride rubriigi, millega ligi aasta tagasi alustas Eesti Delfis Hans H. Luik. Lätis toimetab kommentaarirubriiki tuntud uuriva ajakirjanduse esindaja Janis Domburs.