City 24 juhataja Urmas Lauri sõnul peab kinnisvaraportaal City 24 olema just seal, kus kõige sagedamini viibivad internetikasutajad. “Usume, et koostöö suurima portaaliga teeb ka kinnisvaraportaalist City 24 oma valdkonna populaarseima internetilehe,” sõnas ta.

City 24 ootab koostööst vähemalt kahekordset kasutajate hulga suurenemist.

“City 24 strateegia on pakkuda lihtsaid ja mugavaid lahendusi,” ütles Laur. “Seetõttu soovime alati olla käeulatuses ja kõigest kliki kaugusel.”

Delfi juhatuse simehe Ville Jehe sõnul on Delfi siiani teinud koostööd oma valdkonna professionaalseimate tegijatega, nagu LHV Direct, CV Online, Osta.ee jt. Seetõttu valis DELFI kinnisvaralehekülgede seast koostööpartneriks just City 24 admebaasi, mis ühendab suuremaid kinnisvarafirmasid.

Delfi huvi on koondada oma keskonda võimalikult palju teenusepakkujaid, et lihtsustada kasutajate valikuid ning hoida nende aega.

City24.delfi.ee on kompleksne kinnisvara infopunkt, kus on infot alates ostu ja müügipakkumistest kuni finantseerimis- ja kindlustuslahendusteni.

City24.delfi.ee sisaldab kvaliteetset kinnisvarapakkumiste andmebaasi, kus on üle 1000 piltide, asukoha skeemi või siseplaneeringuga objekti.

Unikaalseks kasutusvõimaluseks on koputaja mis võimaldab klientidel soovitud kinisvarapakkumisi oma e-postile või GSM telefonile suunata.

City 24 on juba kuues Delfi keskkonnaga liitunud internetiprojekt. Seni on Delfi keskkonnas portaalil ühisleheküljed tööbörsiga CV Online, finantsportaaliga LHV Direct, autode müüjaga Autoinfo.ee, oksjonikorraldaja Osta.ee ning tarkvaralahendusi pakkuva Netexpert.com’ga.

Delfi on Microlinki kontserni kuuluv Baltimaade suurim internetikeskkond, mis opereerib kuut portaali kolmes Balti riigis ja Venemaal. Delfi portaalil on Eestis keskmiselt 80 000 igapäevast kasutajat.