Olümpialehe aadress on
.

Delfi juhatuse esimehe Ville Jehe sõnul on Delfi olümpialeht kõige paremaks ning suisa asendamatuks olümpiamängude jälgimise kanaliks just kontoris töötavatele inimestele.

Lisaks on olümpialeht koht, kust kõik arvutikasutajad saavad operatiivselt uuenevat infot ning hea ülevaate olümpia sündmustest ja tulemustest. “Internetist on saanud üks olulisemaid ja populaarsemaid kanaleid televisiooni kõrval, mille vahendusel inimesed jälgivad ja hoiavad end kursis ülemaailmsete suursündmustega,” ütles Jehe.

Delfi on sõlminud analoogse koostöö kõigi Balti riikide olümpiakomiteedega. Delfi eesmärk on koostöös vastava maa olümpiakomiteega luua parima lahendusega olümpialeht internetis. Kõik Baltimaade olümpialehed on valminud koostöös olümpiamängude ühe peasponsori Samsungiga.

Eestis on lisaks eesti keelsele olümpialehele Delfis venekeelne olümpialeht aadressil rus.delfi.ee/om2004/.

Lisaks olümpiauudistele leiab olümpialehelt ka värskeid uudiseid otse olümpiakülast, ajalugu Eesti sportlaste olümpiamedalite ning EOK kohta. Tulemas on ka olümpiateemaline viktoriin ning ennustusvõistlus. Iga päev on välja toodud eelmise päeva parimate olümpiapiltide galerii.

Delfi on Baltimaade suurim internetiportaalide operaator, andes välja 6 portaali, mida külastab 1,3 miljonit inimest. Eestis kasutab Delfit iga päev ligi 130 000 inimest ning kokku on Delfil Eestis ligi 400 000 kasutajat.

Delfi kuulub Findexa meedia ja kataloogiettevõtete gruppi.