Mobiilside on siiski praegusel ajal piisavalt tuntav kulukirje perekonna eelarves. Kes meist aga ei tahaks rohkem suhelda oma lähedastega väiksema raha eest hea kvaliteedi kõrval?

Seda enam, et uuest aastast alates elavnes mobiilsideteenuste turg ning reklaam lubab tavalisest madalamad tariifid.

Millele tuleb kõigepealt tähelepanu pöörata operaatori valides?

  • Üks võtmemomente on kahtlemata side kvaliteet. Kui suvilasse väljasõidul selgub, et leviala ei ole just teie suvilarajoonis, siis, arvata võib, ei tunne te eriti palju rõõmu, kui säästate mitut senti odavama operaatori kasuks otsustades kallima, kuid kvaliteetse kõrval, — helistada igal juhul ei saa.
  • Samas tuleb märkida, et kui soovite raha kokku hoidma just lähedastega kõnede arvelt, peaks kõiki pereliikmeid teenindama üks operaator, sest tavaliselt on võrgusisesed kõned odavamad kui kõned teistesse võrkudesse. Ideaalselt oleks, et teie sõbrad liituksid samuti sama operaatoriga, kellega olete liitunud.
  • Teine moment on kuumaks. Kui jagada kõigi pereliikmete kuumaksu räägitud minutitega, siis minuti reaalne hind erineb operaatori hinnakirjas märgitust tunduvalt.
  • Veel üks allveekivi on täpsus, millega loeb operaator neid räägitud minuteid. Näiteks, suurem osa Eesti kõnekaartidest fikseerib kõne 10 sekundi täpsusega. Niiviisi maksab 14 sekundi pikkuse kõne eest abonent kui 20 sekundi eest. Mida rohkem lühikesi kõnesid, seda kõrgem on minuti reaalne hind. Vahe ulatub mõnikord 30 %-ni!
  • Miinimumtasu kohustub klienti rääkima igakuiselt operaatori poolt lepingus määratud summa ulatuses. Aga kui sooviksite selles kuus raha säästa, kuidas siis?

Aprillist alates ilmus Eesti mobiilsideturul uus nimi Bonatel.

Bonatel on Polsmak OÜ registreeritud kaubamärk. Polsmak OÜ on mobiiltelefoniteenuse operaator, kes oma tegevuses põhineb Bravocomi mobiiloperaatori tehniliste ressursside kasutamisel (käsitlevatest küsimustest kaugel olevatele lugejatele teatame eraldi, et neid ressursse kasutab ka endine Radiolinja Eesti AS, praegune Elisa, mis räägib side suurepärasest kvaliteedist).

Kvaliteetne side, mille leviala katab 98% Eesti territooriumit, ja optimaalselt arvutatud tariifiplaan garanteerivad, et telefonikõned ei lähe teil palju maksma.

Polsmak OÜ ei ole algaja mobiilside alal. Firma oli loodud 1999. aastal ning selle tegevuse põhisfäärid on rakendusliku kommertstarkvara väljatöötamine ja mobiilsideteenuste osutamine. 2002. aastast osaleb Polsmak OÜ ühe mobiiloperaatori poolt korraldatud projektis, mille eesmärk on äriklientide personaalse teenindamise korraldamine. Projekti kallal töötamise aja eest on Polsmak OÜ saanud kogemuse teenindamise organiseerimises ja konkreetse ettevõtte jaoks mugavate personaalsete lahenduste väljatöötamises. Tänasel päeval teenindab Polsmak OÜ mainitud projekti raames üle 130 ettevõtte.

Teistest mobiiltelefoniteenustest erineb Bonatel oma erandlikult mugava ja kliendi suhtes paindliku tariifide kehtestamise poliitikaga, laitmatu teenindamise ja stabiilselt kõrge side kvaliteediga. Bonatel võimaldab kasutada kõiki kaasaegseimaid ja vajalikuimaid mobiiltelefoniteenuseid: MMS, SMS, GPRS, WAP, roaming ja rahvusvahelisi kõnesid.

Bonatel on loonud Perepaketi, mis pakub optimaalset tariifiplaani lähedastega suhtlemiseks.

Mille poolest erineb Bonateli Perepakett teiste operaatorite pakkumistest?
Tänaseks päevaks on see vist parim lahendus teie perekonnale, kuna

  • see on hea ja stabiilne side kvaliteet,
  • kõigi kaasaegsete teenuste olemasolu,
  • alati pädev ja sõbralik teenindamine,
  • soodne tariifiplaan kogu perele.
Kuumaks0.- krooni
Liitumistasu0.- krooni
Tasu arve kohaletoimetamise eest0.- krooni
Kõned Bonateli sees0,75.- krooni
Kõned teistesse võrkudesse1,85.- krooni
SMS1,25.- krooni
Kõik hinnad sisaldavad käibemaksu 18%!

Peale selle:
  • tarifitseerimine toimub sekundi täpsusega;
  • perepaketil ei ole arve minimaalse summa piirangut!
  • ei ole tariifi tõusu teatud arve summa saavutamisel;
  • ei ole võetud/võetavate telefoninumbrite limitiiti;
  • soodustariifid ei kehti ainult teie perekonna liikmete vahel, vaid kogu Bonateli võrgus. Kutsuge oma sõprade ja sugulaste perekonnad Bonatelisse, kõik koos säästate raha oluliselt!
  • Perepakett on limiitide paindlik süsteem, mis aitab vältida tülisid lastega suurte arvete pärast;
  • Perepakett ei ole ajutine reklaamikampaania. Kõik tariifid kehtivad ööpäevaringselt igal päeval;
  • Bonateliga liitudes säilitate oma vanad numbrid ning teil ei ole vaja raisata aega (ja vahendeid) teatamaks kõigile lähedastele ja tuttavatele numbri vahetamisest;
  • juhul, kui soovite lisanumbreid, probleeme ei teki! Olemas on ilusate numbrite seeria, kus igaühes on miinimum neli õnnelikku “7”;
  • meie partner Starline müüb Bonateli klientidele kõige moodsamaid telefoniaparaate soodushindadega.

Bonateli Perepaketiga liitumiseks peab täitma kaks tingimust: miinimum kahe teise operaatori poolt antud numbri olemasolu ja võlgnevuste puudumine teiste operaatorite ees ning Krediidiinfo võlgnike nimekirjas puudumine.

Bonateliga saab liituda Tallinnas Starline`i kauplustes (Kadaka Prisma ja Tondi Selver, tel.: 697 9869 ja 652 0225 vastavalt) või Polsmak OÜ peakontoris (Merivälja tee 5-E302, Pirita rannahoone, tel.: 6818 500). Polsmak OÜ esindajate telefoninumbrid Narvas, Sillamäel, Jõhvis ja Tartus ning detailsema info leiate Internetist aadressil www.bonatel.ee.