“Ülemus kujutab ette, et on orjapidaja ja ta võib inimestega käituda, nagu heaks arvab,” rääkis Sirje Kingsepp SL Õhtulehele. “Ei kujutanud varem ette, kui jube on vangi elu. Iga sinu samm on kontrollitud, iseseisvalt pole võimalik midagi otsustada.”

Alguses pidas Sirje baarimänedžeri Angelika Larkina käitumist ettekirjutatud rolliks, ent veendus peagi, et naine karjub tema peale ka siis, kui kaamerad ei käi.

Sirje lisas, et töö hulk oli ehmatavalt suur: iga päev umbes 15 tundi tasuta tööd baarile. “Neil olid ametis ka koristajad, keda lubati mitte tööle tulla, kuna meie tegime ju tasuta tööd,” rääkis ta. “Kui ma soomlase käest küsisin, et kuidas nüüd koristajaga lood on, siis teatas ta mulle eriti ülbel toonil, et mina olen tema koristaja.”

Sirje kurtis ka seda, et baaris ei ole võimalik duši all käia. “Nii et, kui mõnel baaritöötajal on higilõhn või pesemata juuksed, siis paluks kliendil talle see andeks anda.”

R.I.F.Fi mänedžer Angelika keeldus “Baariga” seotud teemasid kommenteerimast.

R.I.F.F. telesarja osalistele palka ei maksa. Küll aga on R.I.F.Fil sõlmitud leping Kanal 2ga, kellele R.I.F.F. maksab teatud hulga raha, sest igal õhtul saates näitamist saab käsitleda reklaamina.