Trummar Peeter Jõgiojal on kiired päevad: Neiokõsõ sõit Istanbuli Eurovisioni lauluvõistlusele on ukse ees, paar nädalat hiljem, juuni algul oodatakse teda aga lauluväljakule ansambli Vanilla Ninja suurejoonelisele kontsertsõule löökriistu mängima, kirjutab SL Õhtuleht.

Ent Peeter ei taha piirduda lihtsalt trummikomplekti taga müristamisega — tema plaanid on tunduvalt ambitsioonikamad.

Jõgioja soov, et kogu ninja-kontsert tuleks live`ina, on saavutatud. „Kui oma plaanidest korraldajatele rääkisin, venisid nende näod ikka väga pikaks, sest asi on suhteliselt kreisi.”

„Mul on soov mängida trumme paljaste käte ja lahtise tulega. Panen trummid põlema ja siis mängin neid. Kui käe ära põletan — see on mu enda probleem, igatahes kavatsen igasuguseid trikke teha,” lausus Jõgioja.

Jõgioja sõnul päris Rammstein see ei tule, natuke hullem. Kontserdi korraldajad olevat trummide põletamise peale pisut närvis — äkki paneb Jõgioja mõne ninjatüdruku laval põlema. „Ja tegelikult on sihuke võimalus täitsa olemas, kui nad mul väga lähedal töllavad,” lausub trummar.

Sakslased tahtsid Jõgiojalt kaht soolot. „Ma ei ole veel otsustanud, kummas ma lõhun ja kummas ma põletan. Ideid on nii palju, et ma ei oska neid kusagile panna,” lausus Jõgioja.

Milles aga esialgu kokkuleppele ei jõudnud, on summa, mida Jõgioja küsin. „Sest nende jaoks on see ülisuur,” lausus trummar-

Eri muusikaärimeeste hinnangul on jutt kümnetest ja kümnetest tuhandetest kroonidest.