Žirinovski ütles laupäeval Moskvas toimunud Euroopa ja Aasia patriootlike parteide esindajate kohtumisel, et ta kavatseb järgmisel aastal korraldada Venemaa pealinnas oma poolehoidjate esimese maailmakongressi.

Žirinovski sõnul on ta veendunud, et lähema 10 aasta jooksul saavad Euroopa patrioodid võimule kõigis Euroopa riikide parlamentides ning Moskva muutub omakorda Euroopa ja Aasia poliitilise mõjutuse keskuseks.

“Siit, Moskvast alustame me oma triumfikäiku kogu planeedil,” kinnitas Žirinovski.

Vene liberaal-demokraatide liider ütles, et planeet Maa suudab tagada väärilise elu ainult ühele “kuldsele miljardile”, kes elavad peamiselt Põhja-Ameerikas ja teatud Euroopa riikides. Ülejäänud viis miljardit inimest peavad aeglaselt välja surema, teenides seda kuldset miljardit.

Žirinovski kutsus laupäevasel üritusel Euroopa ja Aasia patriootlikke parteisid ühendama jõupingutused, et kaitsta maailma ühe riigi hegemoonia eest.

Žirinovski poolt korraldatud üritusest võtsid osa patriootlike parteide esindajad Itaaliast, Prantsusmaalt, Saksamaalt, Jaapanist, Ukrainast, Rumeeniast, Sloveeniast, Armeeniast, Soomest ja Dnestri äärsest vabariigist.

Kohal olid ka Iraagi, Iraani, Liibüa, Põhja-Korea, India, Afganistani ja Taiwani diplomaadid.