Jaanuaris registreeriti Eestis 558 tüdruku sünd, kellele vanemad panid kõige tihedamini nimeks Sofi, Sofia, Laura, Madli ja Anette. Samas nimetati tütreid ka Britteks, Gerbeliks, Krikiks, Karideeniks ja Melmariiniks, teatas ETAle siseministeeriumi rahvastiku toimingute osakond.

Siseministeeriumi statistika andmeil sündis samal perioodil 618 poissi, kes kõige tihedamini said nimeks Siim, Joosep, Artur ja Markus. Harvaesinevate poisinimedena tulid aga kasutusse Bronec, Gudving, Maximillian, Skairon ning Toneri.

Aasta tagasi jaanuaris panid vanemad sündinud poisslastele nimeks Riggy Theodor, Sem Karlos, Mert ja Darcen ning tütarlaste nimeks kasutati Aditi, Pipi, Berenike, Ingelo, Feridee, Kanni, Demietria ning Sippie.

Siseministeeriumi rahvastiku toimingute osakonna andmeil koostati selle aasta jaanuaris maavalitsuste perekonnaseisuosakondades ning linna- ja vallavalitsustes kokku 1176 sünniakti. Sündis 21 paari kaksikuid, nende seas kaheksa paari tüdrukuid, seitse paari poisse ja kaks segapaari.