“Vadim Mištšenko! Kui sa oled mees, siis tule minu juurde ja lahendame olukorra nelja silma all. Ma elan Väike-Karja 9-20,” ütles Sposato (30) eile õhtul TV3 saates “Kahvel”. “Siiani oled sa mind üksnes telefoni teel ähvardanud, tule parem minu juurde ja teeme üks-ühele. Ära käitu nagu naine.”

Provotseeriva sisuga avaldust tõukas Sposatot tegema möödunud nädalal juhtunud intsident ööklubis Hollywood, kus sitsiillane väidetavalt Moskva maffiaga seotud Mištšenkolt ja klubi turvameestelt peksa sai. Sposato sõnul üritas ta klubis Hollywood endise pruudi Katiga vestlust alustada, ent viimase sõber Mištšenko seda tal teha ei lasknud.

“See suur, paks, ebakultuurne, purjus ning narkootikumide mõju all olnud mees üritas mind lüüa, kuid ei saanud mulle pihta,” rääkis Sposato. “Siis tulid teised talle appi ning hoidsid mind kinni. Seepeale lõi Mištšenko ning üks klubi turvameestest mind kahel korral näkku.” Sitsiilase sõnul on tal olemas ka Mustamäe haiglas tehtud röntgenipilt, mis tõendab, et rünnaku tagajärjel peab mees nüüd operatsioonilauale minema.

Sposato teatel on ajakirjas Kroonika esitatud väide, nagu saanuks ta paistes põse poksitrennist, täielik vale. “Enne intsidenti oli minu viimasest trennist möödas juba kümme päeva ning seda võib teile kinnitada ka minu treener,” teatas sitsiillane. “Lisaks kannan ma trennis alati ka näokaitset.”

Eilse intervjuu lõpus teatas Sposato, et tema elu ainsaks armastuseks on venelanna Tatjana Ozdoba. “Tatjana, ma armastan väga nii sind kui su perekonda,” lausus mees.

Oktoobri alguses mõistis Tallinna linnakohus Sposato süüdi perekond Ozdobadele kuuluva vara tahtlikule hävitamisele kihutamises ning karistas teda 111.247 krooni suuruse rahatrahviga.

Süüdistuse kohaselt süütasid Sposato poolt kinni makstud isikud mullu 29. detsembril Galina Ozdoba Mercedes-Benzi ning tänavu 8. jaanuaril Boriss Ozdoba Ford Sierra. Samuti panid Sposato palgatud isikud põlema Ozdobade korteri välisukse. Kokku tekitati süütamistega Ozdobade perekonnale 163.000 krooni kahju. Tänaseks on Sposato perekond Ozdobadele tekitatud kahju hüvitanud.