Vaatajate arvu vahe oli „Pealtnägijal" ja „Võsareporteril" saadetel veebruari ja märtsi põhjal keskmiselt 50-55 000 vaatajat.

""Pealtnägija" on vaieldamatult tänase telemaastiku uuriva ajakirjanduse lipulaev ja sel alal pole talle ka pärast kümneaastast eetriaega konkurenti tekkinud," kinnitas Delfile ETV elusaadete toimetuse juhataja Ulvi Pihel, lisades, et tema arvates ei ole „Pealtnägija" ja „Võsareporter" otsesed konkurendid.

„Nad on eetris erinevatel päevadel, saated on erineva pikkusega ja erinevas žanris," selgitas Pihel. Ühisjoonteks on kahel saatel see, et mõlemad lähevad inimestele korda ja kumbki täidab omal moel ajakirjanduse kui neljanda võimu funktsioone.

„Pealtnägijal" on suur vaatajaskond, siin pole põhjust midagi ette heita," lausus Pihel, kelle sõnul on oluline, et "Pealtnägijas" ülestõstetud teemad leiavad rohket tsiteeritavust teistes meediaväljaannetes ja panevad kaasa mõtlema suurt hulka inimesi. „See on mistahes telesaate puhul hindamiskriteerium, millest tunneb ära sisuka töö," sõnas ta.

Seda, kas ETVl on kavas ka saate formaati muuta, Pihel ei avalda.