Hannese äri sai alguse kümmekond aastat tagasi, kui tema äiast-ämmast said Eesti ühed esimesed lotomiljonärid ning osa sellest sai seemneks ka laste ärile, kirjutab Äripaev.

Hannese firmal, mis tegeles külmutatud liha- ja kanatoodete hulgimüügiga, läks järjest paremini, kuid umbes paar aastat tagasi algasid firmas esimesed raskused, ostjad jäid kauba eest võlgu ega mõelnudki tagasi maksta ning võlad, mis ulatusid tollal 300 000 kroonini, aina kuhjusid. Lõpuks otsustas Hannes võtta firma päästmiseks Tallinna kesklinnas asuva korteri tagatisel 110 000 eurot ehk ligi 1,7 miljonit krooni laenu.

Viimasel ajal ei võtnud Hannes firmast palka ja ütles emale, et võtab nii palju, kui hädapärast vajalik. Ettevõtte võlg ulatus juba nelja miljoni kroonini ning ka pereelu kippus lagunema - naine kolis koos lapsega vanemate juurde maale.

15. jaanuari õhtul helistas Hannes emale ja oli optimistlik, ta ütles vaid, et võtab täna õhtul veidi rohkem tablette, et magada saaks - kuid neid oli liiga palju. "Summad ja nõudmised läksid sedavõrd suureks, et see kõik kasvas tal üle pea. Pangad ja maksuamet hukutasid selle poisi," ütleb Hannese ema.