Liikluspolitsei karistas Kallot 4100-kroonise trahviga ning jättis ta 14 kuuks juhiloast ilma. Halduskohtule esitatud kaebuses taotles Kallo, et kohus tühistaks tema juhiloata jätmise.

Kallol on õigus halduskohtu otsus kümne päeva jooksul edasi kaevata ringkonnakohtusse. Teisipäeval ütles ta BNS-ile, et ei ole veel otsustanud, kas kaebab otsuse edasi või mitte.

Esmaspäeval peetud istungil ütles Kallo, et on nõus talle määratud purjus peaga auto juhtimise eest määratud 4100 krooni suuruse rahatrahviga, kuid juhiluba tahaks ta tagasi.

Kallo sõnul on ta nõus maksma kas või suuremat trahvi, peaasi et talle jäetaks õigus autot juhtida.

"Autosõit on mulle eluliselt tähtis," sõnas Kallo. "Riigikogulasena pean ma rahvaga suhtlema, kõige tihedamad sidemed on mul Pärnuga, kus käin paar korda kuus," ütles Kallo Postimehe teatel.

Tema sõnul saavad riigikogulased sel aastal 3100 krooni taksoraha kuus, kuid pikemateks sõitudeks selleks ei piisa.

Tallinna liikluspolitsei ülemkomissar Alo Kirsimäe karistas mullu 6. septembtil Kallot 4100-kroonise trahviga ja võttis temalt 14 kuuks õiguse autot juhtida, kuna purjus Kallo mõlkis 22. juulil Tallinnas Tõnismäel neli autot ja üritas pärast o?nnetust sündmuskohalt minema sõita.

Kallo sõnul ei ole ta pärast juhtunut grammigi alkoholi pruukinud ega pruugi enam kunagi.