“Tema pole kordagi vaadanud “Elu pärast “Baari””. Ta läheb kodust ka ära, kui see pihta hakkab,” räägib Annika Kiidron SL Õhtulehele. “Remo ei taha sellest mitte midagi kuulda — ütles, et see on talle nii palju haiget teinud. Et ta ootas mind ja põdes minu pärast.”

Ka Annika ise saatis saatetootjad kuu peale. Sellegipoolest on ta mõnel korral vaadanud, mis teised teevad ja mida temast räägivad. Vanu haavu pole saade lahti rebinud. “Ma olen nii palju tugevamaks muutunud, et halvad kommentaarid mind ei kõiguta.

Kuulus on Annika endiselt. ”Rate.ee on ikka täiesti hullumaja!” räägib Annika, nimelt olevat tema sõbra-listis 10 000 fänni, kusjuures mõni neist vihastab kui marukoer, kui Annika neile ei kirjuta. Samuti on tüdruk juba mitmel korral mobiilinumbrit vahetanud. Ka väljas käies ei liigu neiu tavaliselt üksi, ikka sõbrannade või poisiga. “Üks päev keegi tõugati mulle selga, lihtsalt otsitakse tähelepanu. Keegi kiskus mind näiteks käekotist,” kurdab ta.

Kõige hullem aga on saatevõitja jaoks lõputu kodus istumine. “Ma olen nii tüdinenud kodus istumisest, mul on kõik nurgad ära kraamitud!” pihib ta. On ju Annika hetkel töötu. Siiski on üks kindel — kuigi baaridest ja pubidest talla lausa sajab tööpakkumisi kaela, baaridaamiametit ta vastu ei võta. Ka Tartu Werneri kohviku ettekandjaametiga tegi preili lõpparve. “Olen kõige rohkemate tööpakkumistega töötu,” muheleb Annika.

Annika on mõtteid mõlgutanud reklaamindusest, sellele aga paneb piduri peale asukoht: “Mina Tallinna ei tule, Tartu on minu pesa, siia ma jään.”

Nii ta siis käibki mööda trenne, solaariume, ilusalonge. “Ma tahaks suurt väljundit oma elule, tahaks midagi teha. Kui kõik räägivad tööst, siis mina tahan ka millestki rääkida,” ei ole ta asjade sellise käiguga siiski rahul.