Keda Reformierakond esindab? Paistab, et mitte neid inimesi, kes talvel Lasnamäel bussipeatuses seisavad ja külmast lõdisedes oma bussi ootavad. Ega neid, kes otsustavad hommikul tööle sõita, aga istuvad trammis mõne joodiku jäetud uriiniloiku, nii et tuleb hoopis koju pükse vahetama minna.

Selle asemel lösutab Reformierakonna bussis ja uhkes üksinduses telekat vaadates rõõmsa näoga parteilane, varbad taeva poole püsti ning süles Maci sülearvuti. Reformierakond paistab aina enam silma sellega, et suhtekorraldajad lihvivad ja poleerivad poliitikute sõnavõtte senikaua, kuni neist on viimnegi elu välja imetud (tõsi, mõne märkimisväärse erandiga). Nüüd on PR-meistrite valvsa pilgu eest lipsanud erakonna Facebooki lehele pilt, mis pole lihtsalt ebaõnnestunud, vaid midagi sellist, mille oleks võinud vastandumiskampaaniana valmis meisterdada näiteks Keskerakond.

Suhtekorraldajad said umbes kaheksa tundi peale pildi postitamist oma veast aru ja vabandasid. Vabanduses rõhutati, et ebaõnnestumise autor, projektijuht Hannes sõidab ise iga päev ühistranspordiga ja tahtis lihtsalt öelda, et Tallinna bussid võiksid olla sama mugavad kui Reformierakonna buss.  Siinkohal ka väike üleskutse - jäägem ootama projektijuht Hannese pilte Reformierakonna valitsetavatest maakohtadest, mida läbib buss vaid üks-kaks korda päevas...

Pressiesindaja vabandus üksnes kinnistab muljet Reformierakonnast kui „silutud jutu" parteist. Valijad saavad erakonna loomulikku, viimistlemata mõttemaailma heita pilku üksikute apsakate abiga, mille suhtekorraldaja mõne aja pärast „tühistab". Kahjuks kinnitavad üksikud loomulikud väljaütlemised ikka ja jälle seda, et reformikad on elitaarsed ja seisavad inimestest kaugel. Isegi valimiskampaania ajal, mil erakondlased võiksid ise liinibussides loksuda ja bussipeatuses valijatega inimlikult lobiseda.