Tartu Ülikooli kasvandik Andreas Eelmäe (25) sabatäht lõi särama möödunud aastal, kui noormeest näidati telesaates “Missid”, kus teda tutvustati kui saate favoriidi Laura Kõrgemäe (20)
boyfriendi
. Kui Laura ta õige pea maha jättis ja Urmas Oti
talkshows
säravalt tunnistas, et tal on uus, korvpallurist poiss-sõber, ei neelanud kättemaksuhimuline Andreas seda pala teps mitte alla.

Ta otsis üles ajakirja Kroonika, kus paljastas Laura kohta igasuguseid inetusi, mis ei määrinud küll mitte tema endist tüdruksõpra, vaid pigem Andreast ennast. Mees ei pannud pahaks poseerida, Laura kihlasõrmus ümber oma paksuvõitu keskmise sõrme… Andreas oli kohemaid ka telesaate “Reporter” külaline, kus õigustas labaselt oma käitumist ja sattus “Ärapanijassegi”. Nüüd hiilgab noormees uute vägitegudega.

Uskumatu vaatepilt

Märtsi lõpp tõi ööklubi Atlantis külastajatele tõelise etenduse. Pärast poolt aastat kohtusid seal neljapäeval, 30. märtsil juhuslikult pidutsema tulnud endised armastajad Laura ja Andreas. Varsti pärast trehvamist võttis asi ootamatu pöörde. Pealtnägijate sõnul läks Andreas Laurale kallale ja tiris teda juustest. “Kõik olid vist nii šokeeritud, et keegi ei läinud vahelegi,” meenutab juhtunut näinu.

Alguses ei saanud klubikülastajad aru, et tegu on endise kurikuulsa paariga, kelle elust ja seiklustest on lehest loetud. Kui tuli välja, et taplus käib “prominentse” paari vahel, kogunes vaatajaid aina juurde. Samal ajal, kui kähmlus üha suuremaid tuure võttis, kutsus üks ettevõtlik klubikülastaja turvamehed kohale. Enne, kui turvatöötajad endist armupaari lahutama asusid, jõudis Andreas Laurat rusikaga näkku lüüa. Loomulikult ei puudunud peksu juurest ka sõim: Andreas nimetas Eesti kaunimaks naiseks tituleeritud preili Kõrgemäed litsiks ja vandus hirmsat moodi.

Laura kinnitab kaklust

“Juhtus jah selline seik,” kinnitab imekaunis miss Laura Just!-ile. Ta on rahuliku häälega ja ütleb, et nad on Andreasega selle seiga juba omavahel ära klattinud, ega taha sel teemal väga pikalt peatuda. Laura sõbranna teab aga väita, et tütarlaps oli niisugusest käitumisest siiski veel pikalt šokis ja segaduses.

Andreas Eelmäe jäi Just!-il tabamata, mistõttu ei saanud me kommentaari, mis teda nii võimsatele tegudele sundis. Nimelt vahetas Eelmäe kähku pärast ebameeldivat intsidenti oma mobiilinumbrit ja e-posti aadressi. Pole täpselt teada, kas ravimifirmas töötav Eelmäe pärast Laurale ka haavade ravimiseks rohtu viis, kuid need on vist sellised haavad, mida parandab ainult aeg.