1. 3051 last kaotas 11. septembri rünnakutes oma vanemad. 17 beebit sündis naistele, kes kaotasid rünnakutes oma abikaasad. Üheksa kuud pärast 11. septemnri sündmusi, kasvas sündide arv 20 protsenti võrreldes sama ajaga 2000. aastal.

2. Teadlaste sõnul kasvas alkoholitarbimine Manhattanil pärast 11. septembri sündmusi 25 protsenti võrreldes sama perioodiga aasta varem. Tubakatarbimine kasvas kümme protsenti, marihuaana tarbimine 3,2 protsenti, kirikus ning sünagoogis käinute arv kasvas 20 protsenti.

3. Kaksiktornide kokkuvarisemisel läks kaotsi kunsti üle 100 miljoni dollari väärtuses. Sinna hulka kuulusid Alexander Calderi skulptuur „WTC Stabile“, Joan Miró teos „World Trade Center Tapestry“, Roy Lichtensteini maal „Entablature'i“ seeriast ning David Hockney ja Picasso tööd.

4. 11. septembri sündmuste tunnustuseta jäänud kangelane oli juhtkoer Roselle, kollane Labrador, kes juhtis oma pimeda peremehe Michael Hingsoni põhjatorni 78. korruselt alla ning sealt sõbra koju.

5. Tuletõrjujatel kulus 100 päeva, et kustutada kõik tulekahjud, mis rünnakute tõttu tekkisid.

6. Ainult 291 laipa leiti Ground Zero alalt ühes tükis. 22-aastane Lisa Anne Frosti oli reisija United Airlinesi lennul number 175, mis tabas lõunatorni. Tema vanemad pidid ootama peaaegu aasta, enne kui leiti rusude läbiotsimisel midagi, mis kuulus nende tütrele.

7. Töötajad sõelusid kokku läbi rohkem kui miljon tonni prahti, et leida säilmeid ning isiklikke asju. Nad leidsid 65 000 eset, nende hulgas 437 kella ning 144 abielusõrmust.

8. Kolm tundi enne rünnakut ennustas masin nimega Random Event Generator (Juhuslike Sündmuste Generaator) Princetoni ülikoolis, et mingi murranguline sündmus on peagi toimumas.

9. Pentagoni osa, mida tabas lend numbriga 77, oli just läbinud 258 miljonit dollarit maksnud renoveerimise, mille käigus tugevdati seinad ning paigaldati tugevdatud aknad. Mitmed lennuki kokkupõrkekoha kõrval olevad pinnad jäid puutumata.

10. Neli otsitumat Google'i teemat 11. septembri sündmuste nädalal olid kahanevas järjekorras: Nostradamus; CNN; The World Trade Center ja Osama bin Laden.

11. Enimmüüdud Ameerika romaan 2001. aastal oli Tim LaHaye' ja Jerry Jenkinsi „ Desecration: Antichrist Takes the Throne“ („Rüvetamine: Antikristus asub troonile“)

12. 11. septembri rünnakute eestvedajat Mohammed Attat kontrolliti Logani lennujaamas Bostonis, kus tema nimi vallandas lennujaama turvasüsteemis häire ning tema pagasit ei pandud lennuki pardale.

13. Ground Zero alalt leitud terasest on valmistatud sadu mälestusmärke, pühendusi, lipumaste, teoseid ja krutsifikse. Nende hulgas on ka rist Shanksville'is Pennsylvanias, kus United Airlinesi lend number 93 alla kukkus.

14. NORAD (Põhja-Ameerika õhuruumi kaitsestaap), mille ülesanne on kaitsta USA õhuruumi, simuleeris ühel õppusel nädal enne 11. septembril sündmusi vähemalt nelja lennuki kaaperdamist ning pidi simuleerima teiste terrorirünnakute toimumist hommikul.

15. Kinnisvaraarendaja Larry Silverstein ostis Maailma Kaubanduskeskuse 99-aastase rendilepingu 3,2 miljardi dollari eest vaid kuus kuud enne seda, kui see hävitati. Ta taastab nüüd büroo ning kaubanduskeskuse kompleksi, kuhu tuleb ka mälestuskivi ning muuseum.

16. Selle aasta alguses tõsteti ametlikku ohvrite arvu ühe võrra 2753ni. Otsustati, et Jerry Borg, raamatupidaja ja osalise tööajaga näitleja, suri 2010. aasta lõpus kopsuhaigusesse, mille põhjustas sissehingatud tolm Maailma Kaubanduskeskuse lähedal.

17. Viis kaaperdajat viibisid vahetult enne rünnakuid ühes motellis, mis asus USA luureorganisatsiooni väravate taga.

18. Mustad kastid, mis asusid lennu 77 sabaosas, leiti Pentagonist 12. septembril 2001. Kaitsesekretär Donald Rumsfeld ütles hiljem, et andmeid piloodikabiini helisalvestusseadmetelt ei saanud taastada. See on arvatavasti esimene kord 40 aasta jooksul, kui kord leitud kabiini helilint ei ole andnud mingeid andmeid.

19. Moslemi palvetuba ning koraanikauplus hävisid Maailma Kaubanduskeskuse kokkuvarisedes.

20. John Patrick O’Neill, FBI eriagent, kes oli uurinud al-Qaidat ning esimest rünnakut Maailma Kaubanduskeskusele 1993. aastal, lahkus FBIst poliitiliste erimeelsuste tõttu. Tema uueks töökohaks oli julgolekujuht Maailma Kaubanduskeskuses, kus ta 11. septembril 2001. aastal hukkus.