Jäär: sa oled liider ja juht

Sa oled sündinud teisi juhtima. Sa vajad tegevust ja liikumist, et mitte tunda töö juures igavust. Kõik vastutustunnet hõlmavad töökohad on sinu jaoks loodud: projektijuht, peatoimetaja, direktor. Sa ei talu üksluisust ja rutiini. Sa oled tugev ja arvestatav konkurent: tippspordiga tegelemine peaks sulle samuti sobima.

Sõnn: hästi tasuv töö

Sa oled praktilise meelega ja väga kannatliku loomusega. Sulle on väga tähtis rahaline turvatunne. Sa oled hea nõunik finantsalal, tubli juhataja, hästi saaksid sa ka hakkama kinnisvara maaklerina või siis pangas töötades. Samuti sobivad sulle kunstiga seotud alad, aga ainult tingimusel, et need ära tasuvad.

Kaksikud: suhtlemisega seotud alad

Sa ei kannata rutiini ja sa tahaksid tegeleda sellega, mis sulle meeldib. Sulle meeldivad kõik alad, mis võimaldavad sul inimestega suhelda. Sa tunneksid end hästi ajakirjanikuna või kaubanduses töötades. Sa tunned ruttu igavust ja vajad intellektuaalset stimulatsiooni. Pole siis ime, et sa nii tihti töökohta vahetad.

Vähk: perefirma

Sa vajad head ja rahulikku õhkkonda enda ümber, inimesi, kes sind austavad ja sinust lugu peavad. Väga sageli töötavad Vähi tähtkujus sündinud inimesed sellepärast koos oma pereliikmete või elukaaslasega. Milliseid ametiposte sa võiksid aga kaaluda: kohvikupidaja, ajaloolane, külalistemaja pidaja, notar.

Lõvi: sa oled sündinud staariks

Sa vajad ühiskondlikku tunnustust, prestiiži, au ja kuulsust. Sa oled loodud selleks, et saada kuulsaks. Ükskõik, millise ametiala sa endale ka ei valiks, ikka leiad sa tee tippu. Kõik luksuse ja glamuuriga seotud alad on sinu jaoks, samuti sobid sa ideaalselt ka suursaadikuks.

Neitsi: arst, toitumisnõustaja, õpetaja

Sa vajad ametit, mis annab su elule mõtte. Töö struktureeritud ja organiseeritud keskkonnas on sulle sobilik (arst, toitumisspetsialist, sotsiaaltöötaja, teadlane, õpetaja). Sa vajad tööd, kus sa saad oma teadmisi ja oskusi ära kasutada teiste aitamiseks.

Kaalud: õigusteadusega seotud ametid

Sa ei kannata ebaõiglust. Sa oled väga hea vahendaja. Sa tahad töötada õigusvaldkonnaga seotud ametitel ja kaitsta teiste huve. Sulle sobivad hästi sellised ametid nagu advokaat, kohtunik, politsei, vahendaja. Samuti sobivad sulle kõik kunstiga seotud alad nagu luuletaja, tantsija, illustraator.

Skorpion: töö, milles on salapära

Sulle meeldib töö, milles on salapära ja mis sarnaneb sinu loomusele. Detektiiv, uurija, astroloog... Sa huvitud ametitest, mida paljud ei tunne. Günekoloog, seksuoloog ja psühholoog on samuti ametid, mis sulle huvi pakuvad.

Ambur: poliitiku karjäär

Sul on kõrged ambitsioonid. Sinust saaks suur juht, sa saavutaksid edu poliitikas, müügi alal, administratsioonis, rahvusvahelistel ametikohtadel, sotsioloogina või siis haridusaladel, sest sa oled väga hea suhtleja. Sulle sobivad ka alad, mis võimaldavad sul reisida.

Kaljukits: täpsust nõudvad tööd

Ilma tööta ei oskaks sa ilmselt elada, sulle sobivad väga hästi ametikohad, mida peetakse stressirohketeks ning mis nõuavad erilist täpsust: arheoloog, insener, teadlane, uurija. Administratiivsed struktuurid sobivad sulle samuti, sest sa hindad tõsist töökeskkonda.

Veevalaja: sa oled sündinud ettevõtjaks

Sa vajad vabadust, sõltumatust, iseseisvust, tegutsemisvõimet. Kui sa ei leia endale sobivat töökohta, miks mitte siis ise midagi luua? Sa oled ju sündinud ettevõtja. Sulle meeldivad projektid, uuendused ja väljakutsed. Veevalajad tegelevadki väga tihti ettevõtlusega. Samuti sobivad neile humanitaaralad ja heategevus.

Kalad: loominguline töö

Kaladel on kunstniku hing, nad on rohkem oma loomult passiivsed kui aktiivsed. Nad tunnevad end hästi kunstiga seotud aladel, aga mitte artistina. Nad eelistavad jääda varju. Menuromaani autor, helilooja, stsenarist... Samuti sobivad töökohad meditsiinivallas: medõde, arst.

Allikas: Kodused Lood