Bakterite võidukäik

Katsud tualetipotti, ukse käepidet, kraanikaussi ja seda kõike näiteks siis töökeskkonnas… see on ju ideaalne bakterite võidukäik, mida sa oma telefoniekraanile poetad. Ei usu, et sa alati peale väljakäigu külastamist telefoni hoolsalt puhastad. Praeguse pandeemia ajal oleks eriti mõistlik telefon ikka puhas hoida.

Hemorroidide tekkeoht

Arstide sõnul võiks keskmine tualetiskäik võtta aega umbes üks kuni viisteist minutit, üle selle aja istudes ja punnitades hakkab vaikselt tekkima juba oht hemorroidideks. Et neid vältida, püüa tualetis olemise aeg hoida ikka mõistuse piirides.

Sa unustad ennast telefoni ära

Kui sa päev läbi telefonis passid, siis millal sa niisama ringi vaatad ja silmi puhkad? Vetsus olemise ajal tasukski keskenduda protsessile ja puhata samal ajal ka silmi. Mida rohkem sa telefonis kerid, seda kauemaks venib ka tualetis olemise aeg.

Sa kasutad tualetis käimise aega reaalsusest põgenemiseks

Ja sukeldud telefoni või raamatusse. Aga reaalne elu ootab sind ikkagi vetsuukse taga. Ehk sul ei ole mõtet põgeneda, sest probleemidega tuleb ikkagi tegeleda. Põgenemise asel proovi hoopis lahendustele mõelda.

Sa raiskad oma aega

Vahid pilte, kerid niisama, ehkki häda on juba ammu aetud. Mõttetu ju? Sul on selle ajaga kindlasti midagi paremat ka teha.

Sa muutud telefonisõltlaseks

Kui sa seda juba ei ole, siis on suur tõenäosus, et pidevalt telefoniga vetsus käimine muudab sind telefonisõltlaseks. Ja kui sa peaksid ilma telefonita vetsu sattuma, võib sul tekkida ärevus, sest sa tõesti ei tea, kuidas nüüd küll häda aetud saaks.

Allikas: Brightside

Jaga
Kommentaarid