"Ma olen tõeliselt mures. Olen oma kalli naisega juba mõned aastad koos olnud ja veidi aega tagasi märkasin, et tal on tavaks valetada. Hakkasin hoolsamalt jälgima ja sain aru, et ta peab meie elu igavaks, ehk kui näiteks tema sõbrannad küsivad, mis me nädalavahetusel tegime, siis ta küll räägib tõesti sellest, mida me tegime, aga lisab sinna juurde nüansse, mis ei ole tõesed.

Toon näite. Eelmisel nädalal viisin ma oma naise Hiina söögikohta ja hiljem ostsin talle ka väikese kimbu lilli, ehk meil oli pisike kohting. Olin enda meelest vaeva näinud. Oma sõbrannadele esitles naine seda kohtinguõhtut (kuulsin, kuidas ta lobises kellegagi telefonis) aga hoopis sõnadega, et ma olevat viinud ta linna kõige kallimasse söögikohta ja hiljem olevat kuller toonud talle minu poolt saadetud 50 roosi.

Miks tal on vaja minust sellist muljet jätta, kas ta häbeneb mind? Selline suhtumine tekitab ju mõtteid, et kas terve meie suhe on vale või kui palju ta siis mulle valetanud on...

See teeb haiget. Ma ei saa aru, miks ta peab jutte ilusamaks rääkima või miks ta ei ole rahul oma tavaeluga. Me oleme ju küll heal järjel. Ma armastan teda väga, aga selliste valedega ma nõus ei ole."