Ma pole kogu elu olnud ülekaaluline, aga kui ma olin, siis mu sees põles heleda leegiga rahulolematus oma välimuse suhtes. Ühest õigel ajal õiges kohas olemisest sai alguse aastapikkune kaaluprojekt, mille lõpetasin 26 kg kergemana. Oma teekonda kajastasin tollases blogis, mis pälvis poole aastaga suurt tähelepanu, kuna terviseblogide maastik oli veel võrdlemisi hõre. Paraku jäi mu blogimine pooleli ja viimasel aastal olen mõlgutanud mõtteid, kuidas saaksid inimesed olla oma eluviisi muutmises teadlikumad. 

Kõige parem on selliseid avastusi teha ise samal teekonnal olles. Ma olen pikalt tegelenud armastuse otsimisega, aga mitte väljast, vaid enda seest. Jõuan aina enam selgemale arusaamisele, millise valemiga on seotud enesearmastus ja tervis. 

Olen uuesti alustanud blogimist ning minu tegevusega paralleelselt on teleriekraanidele ilmunud uus kaalusaade. Kaaluteema puudutab mind väga lähedalt, sestap ei hoidnud ma end tagasi ning kirjutasin oma ausa arvamuse. Ma kindlasti ei heida varju Erik Orgule isiklikult ega ka tema tegemistele, vaid leian, et inimeste tõsimeelne ja pühendunud aitamine jääb taolistes saadetes tugevalt meelelahutusliku kuvandi varju. Kaalulangetus aga pole mäng… 

Jaga
Kommentaarid