“Minu kallim ei paku mitte kunagi, et me võiksime seksida. Ja vähe sellest, ta ei soovi seda ka siis, kui mina talle idee välja pakun. Ma pean tõesti kõvasti vaeva nägema, et me kasvõi vahel harva midagi intiimset omavahel teeksime.

Me oleme kümme aastat koos olnud ja meil on kaks imearmsat last. Minu mehe tahtmatus seksida on kestnud pikka aega ja ma ei usu, et see on kuidagi seotud meie laste sünniga, sest peale esimese lapse sündi sellist probleemi ei olnud, see tekkis paar aastat peale teise lapse ilmaletulekut. Ja ma olen tagasi oma laste sünnieelses kaalus, ehk mind ei saa süüdistada asjaolus, nagu ma oleksin palju juurde võtnud ega oleks enam oma mehe jaoks atraktiivne.

Jah, mu mees töötab iga päev ja näeb vaeva, et meid üleval pidada, aga ta tuleb ikkagi õhtuti normaalsel ajal koju, mängib lastega, aitab mind majapidamistöödes. Ainult seks on tema jaoks nagu mingi lisakohustus, mida ta teha ei soovi.

Olen juba kõike proovinud — erinevad seksikad pesukomplektid, rollimängu ideed, tantra, uued poosid… Mitte miski ei toimi, ta lihtsalt ei ole huvitatud. Hakkan juba lootust kaotama. Kuidas saab küll asi olla minus, ma ju püüan nii väga.”

Kindlasti on ka Eestis naisi ja mehi, kes on sellise olukorraga kokku puutunud. Andke kommentaarides teada, kuidas seda lahendada saaks!