On kolm tähemärki, kellel õnnestub see ilma suurema vaevata vägagi imeliselt:

KAALUD

Kaalude tähemärgist naine soovib alati kõiki enda ümber õnnelikuks teha ja see kehtib ka tema voodipartneri kohta. Ta seab tema õnne enda omast ettepoole ja ta on omandanud suurepärase suuseksi oskuse, sest tal oleks raske edasi elada teadmisega, et temast jääb linade vahele lamama mossis ja rahuldamata meesisend. Kuid Kaalude tähemärgi esindaja ei ole nõus voodisse hüppama mitte igasuguse suvalise mehega — ei, ta valib väga hoolikalt, kes selle au endale saab. Ja olgem ausad, see väljavalitu on ikka väga õnnelik ja saab imelise kogemuse osaliseks.

NEITSI

Neitsi sodiaagimärgist naine pöörab tähelepanu ka kõige väikematele detailidele, seega ei tasuks mehel üldse imestada, et naine avastab temaga tegutsedes erogeense tsooni, millest mees isegi teadlik ei olnud. Ehkki Neitsi jaoks ei ole teisele inimesele heameele valmistamine niivõrd oluline nagu Kaaludele, on ta ikkagi suuseksi oskuses kõrgel tasemel ja temaga voodisse sattunud mees saab ainult rõõmustada.

SKORPION

Ehkki Skorpioni tähemärgist naine on muidu äärmiselt keerukas isend, siis suuseksi oskused on tal kõrgelt arenenud. Aga tuleb meeles pidada, et kui Kaalude ja Neitsi tähemärkidest naised teevad head suuseksi kallima rõõmustamise eesmärgil, siis Skorpion teeb seda pigem selleks, et iseendale tõestada, et ta on parim. Kallima rõõmustamisega on seal vähe pistmist, aga kui mees on sellega rahul, siis selline duo toimib.

Allikas: YourTango