Kõik on teie vahel suurepärane. Te saate omavahel hästi läbi. Te veedate mõnusat aega koos. Te ei saa teineteiseta elada. Selleks, et see kõik kestma jääks, on vaja järgida paari nõuannet:

1. Veetke palju aega kahekesi

Mäletad suhte alguses liblikaid kõhus ja armastust südames? Kui palju te tahtsite koos olla? Ja kui palju need samad hetked teie suhet tugevamaks muutsid ja teid ühte liitsid? Võta siis teadmiseks, et hoolimata kiirest elust, hoolimata aja- ja energiapuudusest, ei tohi sa oma kallimat unustada. Näita talle välja, et sa armastad teda ja et sa tahad, et teie suhe kestaks. Ja oleks sama imeline nagu alguses. Minge koos välja, leidke ühiseid huvialasid, tehke midagi koos…

2. Hoidke kirge üleval

Peale mitmeaastast kooselu jätavad paljud paarid voodielu tahaplaanile ja ei pööra sellele enam tähelepanu. Ent rahuldust pakkuv seksuaalelu on iga hea ja kestva suhte alus, see liidab mõlemat partnerit veelgi rohkem ja tekitab nende vahel suurema ühenduse. Muidugi on normaalne, et aeg-ajalt rutiin ikkagi tekib ja kirg ning iha pole enam nii tugevad, kui alguses. Aga ära unusta, et on mitmeid võimalusi, kuidas libiidot tõsta ja vürtsitada oma seksuaalelu. Piisab, kui natuke otsida ja midagi uut proovida.

3. Looge hea ja mõnus õhkkond

Mitte ühelegi suhtele ei mõju hästi kodu, kus koguaeg kuuleb näägutamisi, etteheiteid ja kus alati räägitakse ainult probleemidest. Tehke nii, et teie kodu oleks rahu- ja heaolu paik. Puhasta oma kodu kõigest negatiivsest ja tõmba ligi positiivset energiat. Ja ära unusta naeratada, sest hubane kodu ei ole ainult ilus ja korras kodu, vaid ka koht, kus pereliikmed on heas tujus.

4. Hoolitse oma välimuse eest

Siin ei ole vaja valetada ja ennast petta. Hoolitsetud ja elegantne välimus on väga oluline selleks, et kirge ja iha ülal hoida. Võta teadmiseks, et kui sa oma välimuse hooletusse jätad, siis võib su kaaslane uskuma hakata, nagu ei huvitaks ta enam sind ja et sa ei viitsi isegi tema nimel enam pingutada. See võib vähendada vahekordade arvu ja muuta teie suhte monotoonseks ja igavaks.

5. Looge usaldus

Selle kordamine ei ole kunagi liiast. Üks normaalne ja tugev suhe peab olema rajatud usaldusele. Kui suhtes pole usaldust, siis pole ka suhet, sest usaldusepuudus on lõputu tülide ja probleemide allikas.

Selleks, et teie vahel oleks usaldus, ei tohi piirneda ainult sõnadega, sa pead ka pingutama, et seda välja näidata. Ainult oma tegude kaudu saad sa oma kaaslasele näidata, et sa oled alati tema jaoks olemas ja ei lase teie suhtel minna lasta. See muudab teie armastust veelgi tugevamaks.

Allikas: Kodused Lood

Jaga
Kommentaarid