Ära jäta muljet, et oled pidevalt saadaval

Kui sa jätad mehele mulje, et oled kogu aeg saadaval ja oled nõus kõik oma kohtumised sõbrannadega või perekonnaga tema pärast ära jätma, kaotab ta kiiresti huvi, sest normaalsetele meestele meeldivad naised, kellel on oma elu ja tegemised.

Ei mingit suudlust esimesel kohtumisel

On muidugi naisi, kes eelistavad kohe esimesel kohtumisel suudelda ja ka voodisse karata, et saada aru, kas teisel kohtingul on üldse mõtet. Kui sa aga tahad mängida raskesti kättesaadavat, et mees sind ka taga ajaks, siis ei ole mõtet kohe suudlema kukkuda.

Ole mänguline

Mehed armastavad, kui naine on kergelt müstiline ja põnev, sest see jätab neile avastamisruumi. Kui sa oled positiivne, rõõmsameelne ja maailmale avatud, ei peagi sa eriti pingutama, et mees tahaks sulle järele joosta.

Ära räägi nii palju

Lase tal end avada ja las tema on see, kes näeb vaeva, et juttu ikka jätkuks. See muudab sind jällegi müstilisemaks ja kui ta näeb, et ei saagi nii kergesti sinu kohta kõike teada, tekib tal selleks suurem tahtmine.

Ära klammerdu tema külge

On arusaadav, et kui te olete värskelt armunud, tahaksid sa veeta iga sekundi tema kõrval, aga mehed vajavad aega ka omaette olemiseks. Kui ta hakkab sind igatsema, hakkab ta ise vaeva nägema, et sinuga koosolemiseks aega leida.

Allikas: Awarenessact