JÄÄR

Tõenäoliselt on Jäär sodiaagi kõige siiram ja otsekohesem tähemärk. Ta jääb alati ausaks, isegi kui tema sõnad peaksid haiget tegema tema vestluskaaslasele. Ta vihkab valet ja teesklemist. Ta on sügavalt veendunud, et parem on öelda tõtt, isegi kui see teeb haiget, kui valetada selleks, et teisele meele järgi olla. Talle ei valmista mingit probleemi olla see, kes ta on. Ja ta eelistab igas olukorras olla tema ise. Võiks lausa öelda, et Jääral on kõige parimad kavatsused, sest ta katsub alati teha seda, mis on kõigi jaoks parim, ehkki kahjuks võib see teistele haiget teha.

VÄHK

Vähk võib tunduda mõnikord pealtnäha tundetu ja puutumatu, aga tegelikult on tal väga hea ja soe süda. Samas on ta väga emotsionaalne inimene ja tihti löövad tunded üle ta pea kokku. Ja kui ta tunneb, et tunded tema üle võimust võtavad, siis isegi kui ta ei taha, ütleb ta ikkagi välja seda, mida ta tegelikult tunneb. Ja sellel põhjusel ongi nii lihtne aru saada, mis tema hinges toimub.

Ta ei teeskle, isegi kui ta võib näida ettevaatlikuna. Ja ta eelistab siirust ja iseendaks jäämist juba selle tõttu, et tahab kaitsta oma lähedasi ohu eest. Ta on väga lojaalne.

NEITSI

Kui keegi küsib Neitsi käest ausat arvamust, siis võib ta kindel olla, et ta saab nii ausa vastuse, kui vähegi võimalik (oma süü, kui see haiget peaks tegema). Kahtluste korral on alati hea enda vaim eelnevalt valmis panna enne tema arvamuse küsimust, sest ta ei hakka kindlasti sinu tundeid säästma. Tõe rääkimine on tema jaoks tähtsam. Milleks valetada või teeselda? Tema on ka see, kellele jääb viimane sõna, mis sageli teisi ärritab, sest Neitsile meeldib nõu anda ja kritiseerida.

Neitsi ütleb alati välja seda, mida tunneb, ja tahab lausa teistega argumenteerida. Ta on iseenda vastu väga nõudlik ja tahab igas olukorras olla see, kes ta on.

Allikas: Kodused Lood