Millega siis õieti tegu?

Tegemist on sooviga, mille täitumist sa tahad ja mis seejärel lähebki täide. Teiste sõnadega sa mõtled väga tugevalt oma unistustele ja soovidele ja need lähevad täide. See pole üldse uus asi tegelikult, sest 2006. aastal kirjutas Rhonda Byrne raamatu "Saladus", mida on müüdud üle 30 miljoni köite üle kogu maailma. Raamat on inspireeritud külgetõmbeseadusest, mis seisneb usus, et mõtete ja reaalsuse vahel on otsene side. Ja viimastel aastatel on see mõtteviis koos positiivse mõtlemisega kogunud suure hulga kuulsust. Ja praeguses stressirohkes maailmapildis polegi midagi üllatavat, et inimesed otsivad oma elule mõtet läbi enesearengu meetodite.

Külgetõmbeseadust saab rakendada mitmel erineval moel, spetsialistid soovitavad siiski oma soovid kindlaks määrata ja täpsustada, mida sa tahad saada (palgatõusu, uut maja, paremat suhet lähedasega jne). Meetod 369 on hea algus selle proovimiseks. Seda on kerge rakendada.

Kuidas seda meetodit kasutada?

Selles pole midagi rasket. Kõigepealt pead sa valima, mida sa tahad oma elus muuta. Näiteks sa soovid ametikõrgendust. Seejärel hommikul kohe peale ärkamist, kirjuta see soov kolm korda üles. Pealelõunal kirjuta oma soov kuus korda üles. Ja õhtul kirjuta see soov 9 korda üles. Ja ongi kõik. Tee seda 33 -45 päeva jooksul.

Aga miks 3-6-9? Kas selle taga on mingi loogika? Tundub nii, sest nende numbrite kombinatsioon on tähendusega. Praktikas ühendab number 3 meid otse universumi või allikaga, 6 sümboliseerib meie sisemist jõudu, 9 aitab paremini edasi minna ja vabaneda hinges olevatest kahtlustest. Meetod toetub samuti Abraham-Hicksi 17 sekundi reeglile: keskendu oma soovile 17 sekundi vältel selleks, et olla vormis, mis võimaldab oma unistusi ellu viia.

Kokkuvõtteks

Hommikul: kirjuta 3 korda oma soov, 17 sekundit iga sooviga
Pealelõunal : kirjuta 6 korda sama soov, 17 sekundit iga sooviga
Õhtul : kiruta 9 korda sama soov, 17 sekundit iga sooviga
See, kuidas sa oma soovi kirjutad, on samuti tähtis. Kirjuta oma soovi nagu oleks see juba juhtunud ja lisa iga kord midagi, kuidas sa end nüüd tunned. Kui sa tahad armastust, siis kirjuta: " Ma olen nii õnnelik ja tänulik, et ma olen leidnud oma elu armastuse. Ma tunnen end tõesti armastatuna."

Nagu kõik pseudoteadused, võib see meetod jätta skeptiliseks. Sest see ei toetu mitte ühelegi teaduslikule alusele. Kindlasti ei ole hea uskuda, et kõik, mida sa soovid, tuleb sulle kohe kandikul kätte. Spetsialistid ütlevad, et õigel ajal tuleb ka tegutseda. Kui sa näiteks tahaksid armastust oma ellu, siis peaksid sa rohkem väljas käima või tegema konto mõnesse tutvusmisportaali. Kuidas ka ei ole, kindlasti ei tohiks sa end süüdi tunda, kui su soovid ei täitu. Aga unistada ja proovida ju ikka võib?

Allikas: Kodused Lood