“Olen läinud jooksma peale tehase avamist, mis lõppes kell kümme õhtul (hilja novembris!) ja peale maakonnavisiiti rattaga metsa ca kümnest (hea et oli peaaegu jaanipäev, pimedaks ei läinud, ööbikud laulsid, rebased kihutasid rattale ette ja ma tundsin, kuidas ma taastun ja valmis saan järgmiseks tööpäevaks),” meenutab spordilembeline naine.

Otsige uut, otsige mida tahate teha, mitte et peate.

“Ja jet-lagi raviks pole midagi paremat kui vedada end enne tööpäeva hotellist rajale, kuigi enesetunne enne jooksu on selline, et tahaks ümbritsevaid hammustada. Pärast on kõik korras, tee ja
toimeta palju tahad! Praegu, viiruskriisi ajal, motiveerib muidugi see, et ainus ohutu tegevus on liikumine vabas looduses,” sõnab Kaljulaid ja lisab, et kui tunned, et trenniplaani täitmisest onsaanud veel üks lisakohustus siin elus, mis lihtsalt tuleb töö ja pere jne kõrvalt ära teha — siis on midagi valesti!

“Rõõm liikumisest peab alles jääma! Otsige uut, otsige mida tahate teha, mitte et peate. Meie elus on stressi niigi, sport peaks tavalisele harrastajale ikka jääma meelelahutuse poolele.”

Jaga
Kommentaarid