Aasta viimastel päevadel tutvustas Sandra oma jälgijatele vahvat võimalust, kuidas uusaasta plaanid ellu viia nii, et need päriselt ka vilja kannaksid. Vahvat videot, kus Sandra tutvustab töölehtede täitmist on vaadatud ligi kaheksateist tuhat korda ning sotsiaalmeediast on näha, et lehed on saanud juba sadade ja sadade eestlaste poolehoiu!


Nimelt soovitab hetkel beebiootel olev naine täita kõigil „töölehed” (laadi alla SIIT), mille abil oma eesmärke paremini fokusseerida ja nende suunas liikuda. Lehti, millega oma eesmärkidele lähemale liikuda on kaks - esimene neist on üldine aastaplaan ning teine jooksev kuuplaan.

Kõigepealt soovitab naine paika panna eesmärgi- kus sa soovid aasta lõpus olla? Videos tunnistab hetkel beebiootel olev Sandra , et tema aasta suurim plaan saada taas oma normaalkaalu. „Mitte idaalkaalu vaid normaalaakaalu, et tunda ennast füüsiliselt energilisema ja tegusamana,” sõnab naine, kes jaanuarikuu plaani järgi hakkab näiteks esimese sammuna toituma toitumiskava järgi, tegema vastavalt oma võimekusele trenni 5-6 korda nädalas ning püüab magada kaheksa tundi!

„Olen avastanud,et mulle meeldib inimesi aidata,” põhjendas naine mõned kuud tagasi oma uut ametivalikut oma pea kümnele tuhandele jälgijale, lisades, et kandideerisis ühele rahvusvahelisele cochide- koolitusele. „Mind võeti sinna programmi vastu! Sain aru, et see on märk, et olen õigel suunal ja aeg on omamõtted tegudeks teha!”

Jaga
Kommentaarid