Armastatud laulja Maarja-Liis Ilus (39) avas esmakordselt ukse oma Soomaa maamajja, kus kevadisel koroonaajal veedeti kaks kuud koos elukaaslase Fred Kriegeri (42), tütre Irise ja poja Rauliga.

Maarja-Liis jagas, et vanade ruumide taastamine on olnud tema suur kirg juba ammu enne 1898. aastal ehitatud talu soetamist Soomaale. Ehkki avalikkus tunneb teda eelkõige lauljana, on ta üks siinsete ehituspoodide lemmikkliente.

Nüüd, laste kõrvalt, renoveerib lauljatar juba oma neljandat Kadriorus asuvat korterit, mis on ühtlasi ka tema pensionisambaks.

Fred on harjunud, et neis küsimustes, mis puutub ehitusprojektide juhtimisse ja olmeelu korraldamisse, on Maarja peres boss. On üsna tavapärane, et teinepool ei jää ootama, millal Fredil oleks aega minna autorehve vahetama, vaid veeretab need ise pagasnikusse ja läheb ajab asjad korda.

„Käekotis on mul sageli huulepulkade kõrval igaks juhuks ka kruvikeeraja,” naerab Maarja.

Ajakirja EMA 2020. talvenumbri kaanelugu viib armastatud laulja maakoju Soomaale, kus antud avameelses intervjuus jagab Maarja-Liis poja sünnilugu, väljakutseid lapsevanemana ja seda, kuidas toime tulla emadele nii tuttava süütundega. Lisaks avab laulja end ootamatust küljest ja räägib kirglikult oma tulevikku kindlustavast hobist.

Jaga
Kommentaarid