Synne tunnistab, et aastast 2020 jäävad teda alatiseks saatma kolm suurt hetke: „Hetk, kui vastasin Jesper Parve raamatukirjutamise ettepanekule jaatavalt, 18. november, mil ilmus Synne Valtri Band, esimene album ning 19.november, mil lõpetasin oma raamatu kirjutamise,” loetleb naine, kelle sõnul pikad ja sisutihedad loomingulised päevad olid suuresti põhjusteks, miks koroonaga nii palju tõtt vaatama ei pidanud. „Nii album kui raamat hoidsid mind pidevalt töös ja mõtetes.”

Unistab suurelt
Nii nagu me kõik, unistab ka Synne , et algaval aastal saame naasta normaalse elu juurde. „Ehk saabub aeg taastuda pikast ja teadmatust täis aastast. Loodan seda siiralt.”

Nii nagu ka selleks, on Synne loonud omale eesmärgid ka algavaks aastaks. „Olen püüdnud alati seada oma eesmärgid pigem pikemalt ettevaatavalt. Leian, et ka keerulistel aegadel ei tasu käed rüpes istuma jääda vaid leida võimalusi ja teid, et vaatamata takistustele edasi liikuda.” Synne tunnistab, et seatud eesmärgid bändikesksed.

„Loodan, et meid ootab ees taas kord ilus töine suvi ning loodame, et ka meie põgusad läbirääkimised ja plaanid USA tuurile minemisest, saavad teoks. See on suur unistus,” avaldab naine, kes mõned kuud tagasi sai passi ka uue nime- vahetades Sünne ametlikult Synne vastu.

Jaga
Kommentaarid