VLND Klassik on Balti Jaama Turul ja Aparaaditehases tegutseva burgerirestorani VLND Burger kõige-kõige esimene saia ja pihvi kooslus, mis nägi ilmavalgust juba 2017. aasta suvel toimunud burgeripeol, mis omakorda on ka kogu burgerirestorani teekonna alguspunktiks. Klassik põimib omavahel kokku pestomajoneesi, punase sibula, tomati, rukola, veiselihapihvi juustuga ning see kõik on pandud Mulgi Pagari burgerikuklite vahele.

Rucola - Diavola pitsa

Ka järgmine aasta lemmik on olnud restorani menüüs avamisest saadik ehk kokku juba 11 aastat! Ühtlasi on tegemist ühe menüü kõige populaarsema tootega ning Rucola pere ise arvab, et saladus peitub pitsa lihtsuses, sest pitsakattega pole Diavola puhul üle pingutatud. Kokku on pandud eestlaste kolm lemmikut omadust- liharikas, mahlane ja kergelt vürtsikas (jah, eestlastele meeldib vürts!).

Bopp - Kanakauss

Bopp kanakauss on inspireeritud Jaapani köögist. Arvesse on võetud tervisliku toitumise põhimõtteid ning kaussi on peidetud hulk vitamiine puu- ja köögiviljade näol. Üllataval kombel on neid kausis kokku suisa 12! Põnevust lisavad vürtsid, eksootiline mango ning samuti Jaapani päritoluga maapähkli furikake.

Kolm Sibulat - Nuudlid pardi confit’ga

Nüüd pole vist enam üllatav, et ka see listi sattunud roog on restorani menüüs olnud juba pea kaheksa aastat. Roog on inspiratsiooni saanud ramenist, kuid kokku on see pandud Kolme Sibula kokkade fantaasiast. Kogu kompott on tummine ning täis erinevaid teineteisega kokkusobivaid maitsenüansse nagu tšillimoos, Korea porgand, Jaapani ploomidega maitsestatud pardiliha ja 90 minutit aeglaselt keenud muna.

Kokku on aasta tahetuimaid pakkumisi Tallinnas tervelt 14 ja Tartus 10. Kae nad üle Woltist, vali enda 2020. aasta lemmik ja tunne lõppeval aastal rõõmu suurepärastest maitsetest.

Jaga
Kommentaarid