Sõbrale kingituse saatmine on sama lihtne nagu iseendale tellimine. Ainuke erinevus seisneb selles, et aadressiks tuleks panna lähedase aadress ning tema telefoninumber. Kui soovid sõbra teadmata talle üllatust teha, anna sellest ka Wolti klienditoele teada, et nad saaksid üllatuspaki liikumisel veel suuremat tähelepanu hoida.

Vaata üle mõned ideed, mida kingiks tellida ja leia kõik kingipakkumised Wolt äpist!

Willi Lihamaailm.

Willi Lihamaailma “Ribeye Steak” kingipakk on suurepärane kink inimesele, kes teab täpselt, kas tema steik peab olema rare, medium või well done.

Pure Cosmetics.

Kinkekomplekt “Mõeldes sulle” Pure Cosmeticsilt on just see, mida vajad siis, kui tahad klassikalisesse jõulumeeleollu segada piisa esteetilist romantikat.

Põhjala Tap Room.

Põhjala Tap Roomi “Karamelli popkorn” kujutab endast uut ja huvitavat maitseelamust traditsiooniliste jõulumaiustuste kõrval ning on armas väike kink, millega näidata, et enda sõpra meeles pead.

Eugenios

Eugenio Gastronoomia “Italian basket” on suurepärane viis, kuidas kinkida kallile inimesele tükike Itaalia päikest, hinge ja maitsest.

Juustukuningad.

Juustukuningate kingipakk “Igatsen sind” kordab seda sõnumit iga suutäiega aina veenvamalt ja veenvamalt. Ütleb ka ju vanasõna, et juust on alati hea kingiidee.

NOP

NOPi “Kingitus vanaisale” kombineerib oskuslikult soolase ja magusa suupiste, sest pärast seitset sorti torti, tahaks ju ikka heeringat.

Värav Cafe.

Värav Cafe jõulukingitus “Jõulukink” on suurepärane valik neile, kes tahavad midagi kerget ja tervislikku traditsioonilise jõulutoidu kõrvale ning armastavad head kohvi!

Jaga
Kommentaarid