Heelia sai esimest korda emaks 13 ja reedel ehk pea kaks nädalat tagasi. Eile avaldas naine oma jälgijatele blogis ka täispika loo poja sünnist.

Naine tunnistab, et ei osanud sünnituse ees hirmu tunda, sest sünnitus on tema jaoks tundunud alati loomuliku tegevusena. "Kahjuks sain ma aga üpris kiirelt aru, et iga teise sünnitanud naise ees ei või ma seda tunnistada. Sest nii kui sa ütled, et sa ei karda sünnitust, muutuvad muidu nii toredad sünnitanud naised justkui veidrateks Starmani müügimeesteks, kes proovivad koduteenuste asemel sulle pähe määrida mõtet, et sa sured sünnitusel suurest valust ära," kirjeldab Heelia kogemust endale omase huumoriga.
"Kui sa julged neile vastata, et statistiliselt jäävad Eestis ikka pea kõik naised sünnitusel ellu, järgneb sellele vaid selline viisakalt üleolev “Räägime sellest valust siis, kui sa sünnitanud oled.”

Nüüd võib Heelia lõpuks rääkida! "Ja räägin seda, et ma ei kahetse sekundikski, et ma sünnitust ei kartnud ja ma tahaks nii väga, et mul oleks oskus ka teistelt naistelt see hirm ära võtta. Minu sünnitus kestis koos sünnituseelses palatis viibimisega kokku 14 tundi. Millest kaks viimast tundi olin ma tõesti suurest valust nii-öelda endast väljas. Kui ma oleksin aga lasknud kõigil neil hirmujuttudel end mõjutada, siis oleksin ma arvatavasti esimesest hetkest saati hirmul ja paanikas olnud ning endale ise eluaegse trauma tekitanud," julgustab vastne ema ka teisi mitte sünnituse ees hirmu tundma.

Loe humoorikalt kirja pandud sünnituslugu edasi SIIT.