Liisi energiast pakatav naeratus on tema kaubamärk ja naiselik küps lapsemeelsus värske nähtus teleekraanil.

Liisi tähelend sai alguse tudeerides raadiorežiid Tallinna Ülikoolis. Koos Meelis Kompusega hüppasid nad nooruse uljusest pea ees vette, hakates juhtima Klassikaraadios religioosset saadet „Vari ja Valgus“. Erialast tööd on erinevates raadiojaamades teinud Liis pikalt, sekka mõned projektipõhised telesaated, kuid suurem tuntus tuli TV3 ilmateadustajana kaheksa aastat tagasi.

Liisi jaoks on pere ja emaks olemine erilise tähtsusega. Lapse saamine ei olnud tema jaoks kerge. Emaroll on talle tähtis, sest perekond muutub tema jaoks tervikuks alles siis, kui sinna sünnivad lapsed. Liis: "Lapsemeelsus on minus siiani säilinud ja perekonnas toetame mängulist elus, sest minu jaoks ei ole lapsed ainult lapsed. Nad on kaasteelised. Ma ei tea kas see on äge, aga me oleme sõbrad. Minu jaoks on oluline jagada neile nii palju armastust, kui võimalik. Laps peab saama mind usaldada.“
Liis kinnitab, et ilma toetava abikaasata ei saaks ta lubada koormust, kus hommik algab raadios ja päev lõppeb telesaadet Duubel juhtides. Liis tunnistab, et teekond tasakaaluni naise, abikaasa, kui emana on olnud pikk. Tagasilöögid on olnud vältimatud ja neist tuleb osata õppida, et tugevamana edasi minna.

Kuula Liisi lugu teekonnast naiseks küpsemiseni. Millised on Liisi energia ammutamise allikad madalseisude tekkides. Millised uued ettevõtmised aitavad tal taas ennast leida, et teekonda jätkata.