"Meiki, mustust ja rasu on nahalt palju keerulisem eemaldada kui enamik meist arvavad," rääkis Roberts-Smith ajakirjale Cosmopolitan. "Niisiis ei anna see 60 sekundit sulle ainult aega kõike seda paremini lahustada ja eemaldada, vaid oled siis ka põhjalikum ning keskendud igale piirkonnale, ka ninaümbrusele, lõuaalusele ja juuksepiirile."

Esteetiku postitatud teemaviide #60SecondRule hakkas levima kulutulena ja internetti jõudsid enne-pärast pildid naistest, kelle naha olukord seda reeglit järgima hakates oluliselt muutus. "Olen seda meetodit kasutanud nüüd kuu aega ja märganud järgnevat: ei mingeid punnikesi otsa ees, pehmem nahatekstuur, vähem vistrikke ja kindlasti rohkem kuma," hõiskas näiteks üks Redditi kasutaja.

Ka Cosmopolitani ilutoimetaja Chloe Metzger proovis meetodi järele ja pärast kaht nädalat tunnistas ta, et see minut näis talle tõelise igavikuna, viidates sellele kui vähe ta oli varem pühendunud näo tõeliselt korralikule pesemisele. "Mu nahk on kindlasti pehmem ja punetab vähem, sellel on rohkem kuma. Ei, mu nahk pole täielikult transformeerunud, aga see näeb kindlasti parem välja ja mitte mingi lisaraha ning 50 lisasekundi eest, jah, palun!"

Meie arvame, et tasub proovida, nii et täna ja edaspidi peseme kõik oma nägu 60 sekundit!