Uurimegi järele, millised on need viis bistrood, kust saab Tallinna parimaid burgereid!

818

818 on uus tänavatoidurestoran, mis asub Balti jaama trammipeatusest 100 meetri kaugusel, Vana-Kalamaja tänav 6. Iga päev pakutakse kvaliteetsetest toorainetest tehtud burgereid, hõrke salateid, käsitööna valmivaid friikartuleid ja kosutavaid jooke. Restoranis kasutatakse ainult keskkonnasõbralikke pakendeid, oma tööd tehakse armastusega ja arenetakse pidevalt edasi.

Reedel ja laupäeval on restoran avatud öösel kella kaheni, nii saab ka kõige näljasem või kõige hilisem külaline kõhu täis. 818 on sinu hilisõhtune snäkk, mis toob naeratuse näole ja teeb tuju heaks. Tuju teeb lõbusaks ka restorani mõnus joogivalik ja kui sellest veel ei piisa, siis 818-s on au sees ka hea muusika.

Hea toit, head inimesed ja soe tuba, mida veel tahta? Vaata ise järele!

818
Vana-Kalamaja 6
+372 5366 9726
Instagram: 818streetfood
Facebook: 818streetfood

VegMachine

Balti jaama turu hoones on end sisse seadnud Eesti esimene vaid veganimaitsetele ja eetilisele toidule keskendunud tänavatoiduresto. VegMachine pakub kõiki tänavatoidu põhilisi maitseid ja roogi, kuid teeb seda ilma loomsete tooraineteta. Ning teeb seda äärmiselt võimsal tasemel ja maitsetega, mida kusagil mujal naljalt ei kohta. Seda, et liha on burgerist välja võetud või veiseliha asemel on saiade vahele praetud hoopis tekstuurne Beyond Meat burger, kohe aru ei saagi.

VegMachine’i kuulsaim ja populaarseim toit Cheeeze Burger teeb linnukese kõikidesse neisse kontrollkastidesse, milline üks burger olema peaks: krõbeda, kuid pehmesisulise saia vahele on lisatud tekstuurne, suitsune kotlett, selle juurde grillitud küüslaugukastmega krõmps kapsasalat, umamirikkad tomativiilud ja hapet lisavad marineeritud punase sibula rõngad. Kokku maitseb see sümfooniana, mis laulab keelel ja teeb tuju lihtsalt heaks.

Kuid see pole veel kõik, sest lisaks mainitule saab menüüst valida veel Beefsteri vrapi, kuuma võileiva või hetkel kõige populaarsema roa: Vöneri vegankebabiga friikartulid ehk Laetud friikad. Kõhu saab täis, loomad ütlevad aitäh ja olemine on ka kerge!

Tulge maitsma veganiroogasid, millesse armuvad ka kõik lihasõbrad!

VegMachine
Kopli 1
+372 5647 6253
www.vegmachine.ee
Instagram: vegmachineft
Facebook: vegmachinebalta

Patarei Burger

Patarei Burger on burgerite gurmeerestoran Noblessneri sadamalinnakus. Menüüs on põhirõhk burgeritel, kuid pakutakse ka erinevaid friikartuleid, salateid, mereande, snäkke ja magustoite. Kõik burgerid on tehtud Hispaania söeahjus, mis töötab 100% puusöega ja kus temperatuur on üle 250 kraadi. See annab lihale eriti mahlaka maitse. Iga päev ootavad teid uued lõunapakkumised, mida tasub kindlasti proovida. Kui nälg ei näpista, võib merevaatega terrassil nautida ka Patarei craft-õlut või kokteile. Patarei Burgeri eesmärk on näidata, et kiirtoit saab olla täisväärtuslik. Teretulnud on kõik, kes hindavad kvaliteetset toorainet ja otsivad uusi põnevaid maitseid.

Patarei Burgeri menüüs leidub nii veise-, kana- kui kalalihaburgereid, kuid ka veganiburger, milles kasutatakse maailmas juba tuntud Beyond Meati. Esindatud on ka erinevate köökide maitsed – Eestist Indiani. Kui ei tea, millist valida, siis tasub kõik järjest ära proovida! Kui aga burks üldse ei isuta, siis saab menüüst valida muid hõrke roogi: näiteks bataadifriikaid. Muidugi saab ka magusat!

Ka burgerirestorani omapärane interjöör ei jäta teid ükskõikseks! Alustades suurepärase valgustusega, jätkates huvitava atmosfääriga. Kõik on ehitatud toidu ja jookide nautimiseks.

Restoran ootab teid iga päev alates kella 12-st. Rohkem infot leiate Patarei Burgeri Facebooki ja Instagrami lehtedelt!

Patarei Burger
Staapli 3
+372 5663 6900
www.patareiburger.ee
Instagram: patarei.burger
Facebook: patarei.burger

Dereku
Olge ettevaatlikud, sest Dereku Burgeri hittburger – krõbekanaburger avokaado ja aioolikastmega – tekitab sõltuvust! Garanteeritult! Arvestades, kui targad on Tallinna kliendid, siis võib kindel olla, et leiate tee Derekusse seda burgerit proovima ja veenduma, et see jutt on sulatõsi. Kõikide Dereku Burgeri kokkade lemmik ja puhta käsitööna valmiv burgerieine on viinud võrratu maitseelamuseni!
Burgerites kasutatakse peamiselt eestimaiseid tooraineid ja loomulikult palju armastust ning positiivset energiat. Maitseks lisatakse aga Dereku Burgeri perenaise Fleuri särtsu. Väsimatu ideedegeneraator ongi juba 12 aastat restorani edasiviiv jõud.
Kui on kiire, kasutage julgelt Wolti või Bolti teenust, ettetellimiseks helistage numbril +372 5567 2010. Dereku Burgeri perenaine ja kogu meeskond ootavad teid! Kenat isu ikka, onju!
Jälgi Dereku Burgerit Facebookis ja Instagramis!
Dereku Burger
Fr. R. Faehlmanni 3
+372 5567 2010
Instagram: derekuburger
Facebook: DerekuBurger

Jaga
Kommentaarid