Seetõttu tasub vahel mõelda tungivalt järele, millised inimesed sinu elus eksisteerivad ja kas nad kõik mõjuvad sulle hästi? On sul ehk mõni suhe, mis on ainult viisakusest kestma jäänud?

On kuus sorti inimesi, kellega sa võid päevapealt suhtlemise lõpetada, sest hästi need inimesed sulle ei mõju:

1. Inimesed, kellest sa oled täiesti lahku kasvanud, näiteks mõned vanad lapsepõlvesõbrad, kui teie elud on läinud täiesti teises suunas ja kokku saades ei oska te millestki rääkida.

2. Inimesed, kes tekitavad sinus ebamugavust, näiteks soovivad nad alati teha koos olles midagi, mis sinule ei sobi, kuid sa ei julge ka ära öelda, sest siis tekitavad nad sinu jaoks väga ebamugava olukorra.

3. Inimesed, kes on sinu lähedastele haiget teinud. Ja nad ei ole sellepärast vabandanud, vaid usuvad siiralt, et ega nemad ometi midagi valesti ei teinud.

4. Inimesed, kes on tundmatuseni muutunud ja sa tunned, et isegi kui sa üritad, ei leia te ikkagi enam samasuguseid jututeemasid ja samuti ei anna ta sulle ka midagi juurde. Ja sina temale ka mitte.

5. Inimesed, kellega sinu maailmavaade ei ühti. Kas on mõtet hoida sidet inimestega, kellega sul on näiteks täiesti erinevad poliitilised või toitumisteemalised vaated? Kui te ei suuda sellest mööda vaadata ja üksteise erinevustega leppida, ei ole mõtet ju ka sellist toksilist suhet hoida.

6. Inimesed, kellega sa lihtsalt ei soovi enam suhelda. Kui oled niimoodi pikalt tundnud ja viisakuse pärast ikkagi üritad, siis võiks aru saada, et see ei vii kuskile ja sa lihtsalt raiskad enda ja tema aega.

Allikas: Thought Catalog