Hommikul ärgates: ehkki väga paljudel inimestel on tõeline FOMO, (fear of missing out — hirm millestki ilma jääda, toim.) siis tegelikult tekitab hommikul Instagrami piltide, töömeilide ja uudiste vaatamine ärevust. Ka siis, kui sa seda otseselt ei tunne. Hommik võiks olla rahulik, sest tööle jõudes vaatad sa nagunii kõiki neid asju. Proovi hommikuti mitte telefoni kasutada ja sa näed, kuidas su elukvaliteet paraneb ja üllatus-üllatus, ka aega tekib juurde.

Olulist tööülesannet täites: kui sa tegeled millegagi, mis nõuab sinu täit tähelepanu, ei ole telefon sulle abiliseks, vaid see on täielik segav faktor. Inimese keskendumisvõime on nagunii aja jooksul aina väiksemaks jäänud ja telefoni pidev vaatamine tagab, et olulise ülesande valmis saamine võtab järjest rohkem aega.

Perega koos olles: lähed vanavanematele külla, kes on sinu nägemist ehk kuude kaupa oodanud ja söögilauas võtad telefoni välja ning hakkad ennastunustavalt kirjutama? Loe seda lauset uuesti, siis mõistad ka tõenäoliselt, kui kohutavalt ebaviisakas see on. Pere tahab sind näha ja kuulda ning kõige vähim, mida sa teha saad, on päriselt kohal olla.

Allikas: Thought Catalog