Sõnn

Sõnn ei oska valetada, sest ta lihtsalt ei suuda ehitada oma elu üles valele ja pettusele. Ta on tegutseja. Ta lööb kaasa ainult nendes projektides, mis tema silmis on arukad. Ausus on tema kõige parim omadus. Ebaõiglaselt ja mustal teel raha teenima ei hakka ta mitte mingi hinna eest. Ta tahab hoida oma südametunnistust puhtana ja vaadata endale peeglist otsa ilma häbi tundmata. Ta on kaastundlik teiste inimeste vastu ja hooliv, aga tema otsekohesed sõnad võivad teinekord haiget teha, ilma et ta seda ise sooviks. Ainuke põhjus, miks ta valetada võiks, on kodurahu säilitamise nimel.

Kaalud

Tema on tasakaalukuse ja õigluse sümbol. Oma loomult on ta erapooletu ega kannata konflikte. Tema sotsiaalsed väärtused on need, mis on talle kõige kallimad ja on osa tema elust. Ta on hea suhtleja, kellel on hea kuulsus ja kes on ära teeninud teiste austuse. Oma eraelus otsib ta alati harmooniat ja ausust. Samasugust suhtumist ootab ta ka teistelt inimestelt. Tema ausus on legendaarne.

Kaljukits

Kaljukits on lojaalne ja truu, siiras ja autentne. Ta vastutab alati oma sõnade ja tegude eest. Ükskõik, millisesse olukorda ta ka ei satu, ta leiab alati võimaluse, et oma lubadusest kinni pidada. Teda võib alati usaldada, teades, et temaga halbu üllatusi juba karta ei tule. Tal on vähe sõpru, kelle ta ise on endale valinud ja oma suhetes teistega jääb ta ausaks. Ta ei talu pettust ega valetamist. Ta ütleb alati seda, mida ta mõtleb ja ei kannata tühise ja mõttetu vale kasutamist, millel pole väärtust.

Allikas: Kodused Lood