Keedumuna: munal on õhuke membraan ja kest ning seetõttu ei pea muna mikrolaineahjus kaua vastu, sest võib rõhu tõttu plahvatada. Ja muna võib plahvatada ka alles siis, kui sa hakkad seda lõikama, ehk siis see on igatepidi ohtlik. Ja lisaks sellele ohule maitseb keedumuna ka külmalt väga normaalsena.

Tšillipipar: kui tšillipipart soojendada mikrolaineahjus, võib see suitsema hakata ning see on ohtlik. Tšillipipart võiks ikkagi panni peal praadida.

Toores kana: kui inimene sööb kana, mida ei ole korralikult läbi küpsetatud, on oht saada salmonella. Mikrolaineahjus soojendatud toores kana ei küpse seal ühelgi viisil läbi ja seetõttu ei tohiks toorest kana kunagi mikrolaineahju panna.

Tomat ja tomatikaste: sama probleem mis munaga, see võib tekitada soojenedes korraliku plahvatuse. Oled ju näinud küll, kuidas tomatikaste pannil podisedes hakkab päris tõsiselt pritsima? Mikrolaineahjus on olukord veel palju hullem.

Allikas: Brightside