Esimeses saates valib kahe neiu vahel 24-aastane Mihkel Erik Rebane. Tegu on Tallinnast pärit noormehega, kes õpib Tallinna Tehnikakõrgkoolis mehaanikainseneriks.

"Õppetöö välisel ajal olen üliõpilaselus aktiivne, kuulun üliõpilasesindusse, kus korraldame tudengitele erinevaid üritusi.
Lisaks organiseerimisele meeldib mulle orienteerumas käia, malet mängida ja metsas matkata," kirjeldas Mihkel enda hobitegevusi.

Mihkel otsustas tutvumissaates osaleda just uute kogemuste pärast. "Mõtlesin, et elu on lühike ja ise tuleb oma elu põnevaks teha. Kindlasti ei läinud sinna armastust otsima," sõnas ta, kuid leiab, et sellistes saadetes võib kaaslase leida küll.

Noormehe viimane suhe lõppes suht värskelt, umbes kuu aega tagasi, ning kestis neli aastat. "Kasvasime erinevateks inimesteks ja tekkisid erinevad huvid," selgitas ta lahkumineku põhjuseid.

Enda seksuaalelu kirjeldab ta filmipealkirjaga "Võimatu missioon".

Esimene naine, kes on läinud saatesse kaaslast leidma, on 21-aastane Tartust pärit Aleksandria Mironjuk. Ta kolis septembri alguses Tallinnasse, kuhu ostis korteri, ja alustas pealinnas ka uuel töökohal. Ameteid on tal isegi kaks - ta on treener lasteaias ning samuti töötab ka müügikonsultandi ametikohal.

Oktoobris alustab ta oma ajakirjandusteekonda, liitudes Postimehe ajakirjanduskooliga. "Olen elevil, sest see on midagi mis mulle väga huvi pakub. Seega tulevased intervjueeritavad - veel on vara väriseda, aga varsti olen ma kohal!" toob Aleksandria välja.

Hobidest toob ta välja Instagrami, kus ta teeb kaastöid just nende brändide ja firmadega, mis teda reaalselt huvitavad ja motiveerivad ning millel näeb mõtet.

Aleksandria ihkab olla kaamera ees, ta tahab näidelda, avaldada arvamust ning rääkida oma kogemustest. Tema suureks armastuseks on autod ja kõik, mis sellega seotud.

"Tahad mulle muljet avaldada? Tule mulle uhke pilliga järele. Sierra-mehed võivad Instagramis edasi vesistada," toob ta välja.

Üks tema lemmiktegevusi on ka jooksmine, aga meeste järele ta ei jookse. "Võib olla vahepeal hoopis nende eest ehk saan väita, et sport on mu kirg! Kui vähegi vaba aega tekib, siis sisustan selle kohe trenniga. Vahet pole, kas on selleks matk vōi jõusaali trenn," toob ta välja.

Tutvumissaates otsustas ta osaleda sarnaselt Mihklile uute kogemuste pärast. "Uued seiklused, ettevōtmised ja mugavustsoonist välja tulemine - see on see, mida ma otsin!"

Enda võimalusi saates kaaslast leida loeb ta pigem madalaks, sinna 0,1 protsendi juurde. Ta oli viimane kord suhtes 2018. aastal ning õppis sellest suhtes palju. "Kasvatasin kuti üles, nüüd sai minna oma teed, tarkused korviga kaasas!"

Suhte lõppemise põhjus oli üksluisus. "Suhe oli pigem venima jäänud ja ei liikunud kuhugi edasi. Kuigi olin veel üsna noor siis pea viis aastat suhet oli minu jaoks piisav aeg, et liikuda edasi kooselu suunas. Kui asi on õige ja kõik on hästi, siis kuhu sõrmus jääb? Pean veel viis aastat ootama? Ei kavatsegi. Tema kord oli samm teha, aga seda ei tulnud," selgutas Aleksandria.

Oma seksuaalelule filmipealkirja ta anda ei oska. "Ma usun, et siinkohal ei tuleks minu seksuaalelu filmipealkirjade järgi valida, ega kirjeldada, vaid peaks terve süžee materjali ära patendeerima ja režissöörile saatma. Need asendid ja liigutused, mis seal esinevad ei ole iialgi üheski aeroobika dokumentaalis esinenud, rääkimata hüüetest, mis pole sõjaski kõlanud," kirjeldas Aleksandria ning hakkas naerma. "Nagu öeldake, armastuses ja sõjas on kõik lubatud! Ühesõnaga raju!"

Viimane osaleja on 18-aastane Liis Tammoja, kes tuleb Pärnust. Tema hobiks on muusika tegemine, konkreetsemalt räpp, kuid ta püüab ka oma vokaalset võimekust parandada, osaledes solistiõppes.

Liis lõpetas hiljuti ettevõtlusega alustamise koolituse ning tahab nüüd luua oma esimese ettevõtte. Igapäevaselt käib ta sõpradega väljas, kirjutab enda laulusõnu, vahel vaatab kodus terve päeva seriaale ning mõnel nädalavahetusel paneb pidu.

Koolis ja tööl Liis praegu ei käi ning see on ka põhjus, miks ta kandideeris. "Kandideerisin tegelikult just sellepärast, et mul on igav ja kuna igasugune enda videotes ja ka teles näitamine on suur julgustükk ning enda mugavustsoonist välja tirimine, siis pidasin seda enda arengule kasulikuks. Ennast tuleb igapäevaselt ületada!" leiab ta.

"Tegelikult olen suur taoliste saadete ja ka päris tõsielusaadete fänn ning enamasti (nii palju kui mina näinud) tekkinud paarid kokku ei jää. Sellepärast ma väga ei usugi, et taolised saated aitaks kaaslast leida. Kuigi seda ei saa ka välistada. Kõike võib juhtuda," ütles Liis ja lisas, et kui ta ka kaaslast ei leia, siis saab ta väärtusliku kogemuse.

"Kui peaks juhtuma, et leiadki eluarmastuse taolisest saatest, siis see on väga äge kohtumislugu, mida pärast lastelastele vanana rääkida," usub ta.

18-aastase neiu viimane suhe lõppes selle kevade lõpus väga sõbralikult. "Tegelikult oleme siiani väga head sõbrad ja ta mõistab mind väga hästi. Asi oli nimelt meie mõlema kiire eluviisi tõttu tunnete mahajahtumises," usub Liisi.

Kuna ta üheöösuhteid ei harrasta, siis kirjeldab ta vallalisena enda seksuaalelu filmipealkirjaga "Nunn".