“Need inimesed, kes meil saates üles astuvad, on kindlasti ületanud selle valehäbi seksist ja seksuaalsusest kõnelemisel," räägib saatest produtsent Tuuli Roosma. "Kui kuuled, et keegi ütleb, et fui, seksist küll rääkida ei sobi, siis võib talle lihtsalt kaasa tunda, sest on selge, et tal on selles valdkonnas probleemid, mida ta arvab, et ei saa ega suuda ise lahendada. Tegelikult saab, tuleb vaid otsustada, et seda tahad."

Tuuli sõnus on need, kes saates oma kogemusi jagavad, juba aru saanud, et hea seks on lõputu elurõõmu ja energia allikas. "Kummutagem siis sõõm sellest allikast! Epp aitab meil kõigil oma seksuaalsusega paremini sina peale saada. Ei pea minema kohe kallile koolitusele, alustuseks võib vaadata saadet, kuulata teiste kogemusi ja hakata mõtlema, mida ma üldse ise soovin, mida ma oskan ja mida peaksin veel juurde õppima," kinnitab Roosma. "Kõike, mida me elus teeme, oleme me õppinud: kõndimist, rääkimist, matemaatikat, inglise keelt, toidu valmistamist jne. Millegipärast eeldatakse, et ainus asi mida kõik peaks kohe oskama, on suurepärane seks. Ei ole! Ka seda tuleb õppida, aga üldiselt ei ole meil selles vallas kuigi häid õpetajaid olnud. Siin tulebki appi Epp Kärsin ja saade “Mida vanemad sulle ei rääkinud”.”

Saate "Mida vanemad sulle ei rääkinud?" võtted

Näiteks räägib oma kogemusest saates Teele, keda mehed ei vaadanud ning tal oli omalgi raske ennast armastada. Kui mees ta maha jättis, otsustas Teele oma elu muuta. Ta asus süsteemselt õppima, kuidas võrgutada meest ning sai sellel alal tõeliseks meistriks. Nüüd teenib ta meeste võrgutamisega suisa raha.

Lisaks võtab sõna Raul, kes oli oma sõnul tüüpiline mölakas ning ei märganud ega hinnanud aastate jooksul enam oma kallist kaasat. Kui naine tema suhtes igasuguse lootuse kaotas, uue armastuse leidis ning koos lastega välja kolis, mõistis Raul, et ta on kaotanud oma elu armastuse. Mees tegi vankumatu otsuse, maksku mis maksab, oma eksnaine uuesti võrgutada ning endasse armuma panna. Mida pidi Raul muutma ja kas visa töö viis sihile?

Saate "Mida vanemad sulle ei rääkinud?" võtted

“Pärast kevadisi saateid olen saanud vaatajatelt palju tagasisidet. Mis mind kõige rohkem puudutas, oligi see, et vanemad ütlesid, et minu saade oli nende reedeõhtune peresaade. Nad kasutasidki seksisaadet selleks, et tekitada mugav võimalus neil teemadel oma lastega arutleda," tõdeb Epp Kärsin. "Mul on nii hea meel, et saame olla peredele selliseks toeks! See on nii õige suhtumine, et lastega ilma valehäbita seksist rääkida. Sest kui nad ei saa seda infot oma vanemate käest, siis kuuevad võibolla allikast, mis ei ole turvaline ega adekvaatne. Seksist rääkimine ei pane lapsi seksima! Uuringud ütlevad, et mida rohkem lapsed seksist teavad, seda hilisemaks lükkub esimene vahekord ning seda turvalisemalt ja teadlikumalt see toimub. Nii, et seksuaalharidus on lastele ülitähtis!”

Vaata saadet täna õhtul kell 20.00 Kanal 2. Vaata ka lühikest klippi tänasest osast: