Kes need on, kes võiksid töö juures kasvõi oma tervise mõttes natukene rahulikumalt võtta?

KALJUKITS: Kuna Kaljukitse jaoks on raha ja finantsiline stabiilsus väga oluline, siis pole ka imestada, et sellest tähtkujust inimesed teevad väga palju tööd. Proovi vahepeal hinge tõmmata, elus on ka teisi olulisi asju!

SKORPION: Skorpion ei lahku enne, kui mõni oluline projekt on lõpetatud. See tähendab, et kui töö juures on mõni väga oluline ülesanne käsil, võib ta sellega tegeleda hommikust ööni välja ja vahepeal isegi mitte süüa. Niivõrd kohusetundlik on Skorpion.

SÕNN: Kui kõik Sõnni kolleegid on läinud koju, leiab Sõnni ikka oma töölaua tagant istumast. Ta on tihti oma tööasjade suhtes ebakindel ja seetõttu tahab ta teha alati teistest rohkem, et mitte jätta muljet, et ta ei saa hakkama. Ebakindlus on tema nõrgim külg.

NEITSI: Neitsi ei ole kunagi oma tehtud tööasjadega rahul, mistõttu püüdleb ta alati aina paremuse poole. Mingis mõttes on see hea omadus, aga Neitsi võib väga kiiresti läbi põleda, sest ta seab endale ebareaalseid eesmärke.

JÄÄR: Jäära tähtkujust inimene võtab alati enda kanda liiga palju. Osalt sellepärast, et ta siiralt usub, et mitte keegi teine peale tema ei saa hakkama ja sellega kahjustab ta ennast, kuid samal ajal surub ka teisi piltlikult öeldes nägupidi mutta. Jäär peab õppima rohkem vabaks laskma ja teisi usaldama.

KAKSIKUD: Kui Kaksikute sodiaagimärgist inimene on leidnud töö, mida ta armastab, ei suuda ta lõpetada ei selle tegemist ega isegi mitte sellest mõtlemist. See on raske juhus, sest niimoodi põleb kiiresti läbi, ehkki Kaksikud ise sellest tihtipeale aru ei saa.

LÕVI: Lõvi tähtkujust inimesed annavad samuti endast tööl kõik. Kui nad ei ole tööl, uurivad nad pidevalt oma meile, sest kardavad millestki olulisest ilma jääda, andmata endale aru, et tegelikult magavad nad niimoodi maha igasugused olulised pereüritused, sest nad võivad ju olla füüsiliselt kohal, aga vaimselt kindlasti mitte. Kannatavad nende lapsed ja kallimad.

Allikas: YourTango