Kas teadsid, et kui sul on kindel soov nädalavahetusel puhata, peaksid juba laupäeva hommikul alustama mõne muudatusega senises rutiinis?

Kui sa nädala sees ei suuda ilma kohvita oma päeva alustada, siis laupäeva ja pühapäeva hommikuti võiksid proovida vahetada kohvitassi mõnusa sidrunivee vastu. Ehkki kohv maitseb suurepäraselt, siis on hea mõnikord selle joomisest paus teha ja mis oleks selleks parem aeg, kui nädalavahetus.

Laupäeva ja pühapäeva hommikuti tasub ka võtta aeg iseendale, kuulata linnulaulu ja vaadata lihtsalt aknast välja. Kui sa veel ei ole mediteerimisega algust teinud, siis laupäeva hommikul võiksid seda proovida, et pealetükkivatest töömõtetest lahti saada. Kui mediteerimine ikkagi ei ole sulle, ehkki oled seda mitmeid kordi proovinud, siis aja maha võtmise jaoks sobib hästi ka mõne raamatu lugemine. Kõige tähtsam ongi just, et laupäeva hommik oleks rahulik ja toimetustevaba, et keha ja vaim saaksid puhata.

Kui hommikul oled saanud välja puhata, siis nii laupäevas kui pühapäevas võiks olla mõni aktiivsema liigutuse tund, kasvõi terve perega metsas matkamine ja mängimine. Terve päev diivanil vedelemine võib tunduda väga ahvatlev, aga just see võib olla põhjuseks, miks nii paljud inimesed on peale nädalavahetust veelgi rohkem väsinud kui enne.

Ja ehkki nädalavahetuseti tellivad paljud inimesed endale koju süüa, siis just nädalavahetus võiks olla see aeg, kus kokata maitsvat ja tervislikku toitu. Sinu keha tänab sind!

Allikas: career girl daily