Viimases treiler on mitmeid stseene, mida seni treilerid paljastanud pole. Sealhulgas ka näiteks umbes sekundiline suur plaan, mis on tehtud Tallinna lahe kohalt.

Filmi esilinastumist on kaua oodatud ning mitmel korral seoses koroonapandeemia tõttu suletud kinodega edasi lükatud. Paljudesse Euroopa ja Aasia riikidesse, seal hulgas Eestisse jõuab „Tenet“ 26. augustil. USA kinolinadele jõuab „Tenet“ alles 3. septembril.

Nii parima originaalstsenaariumi, režii kui ka parima filmi kategooriates karjääri jooksul viiele Oscarile kandideerinud režissöör Christopher Nolani jaoks kuulub "Tenet" seni kallimate projektide hulka, sest väidetavalt küündib eelarve 250 miljoni dollari juurde. Umbes sama eelarvega oli ka tema kolmas Batmani film "Pimeduse rüütli taastulek" ("The Dark Knight Rises"), mille peale kulus üle 250 miljoni dollari.

"Tenetis" teevad kaasa John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine, Kenneth Branagh ning Eesti näitlejatest ka näiteks Ingrid Margus ja Juhan Ulfsak.

Christopher Nolani "Teneti" võtted algasid mullu 19. mail ning kokku filmiti Hollywoodi mõjukama režissööri spioonipõnevikku seitsmes erinevas riigis, mille hulka kuuluvad Suurbritannia, Itaalia, India, Eesti, Norra ja India.