Kuna 74aastaseid fitness-mõjuisikuid pole just palju, sai Joan kiiresti sotsiaalmeedias kuulsaks, sest ta otsustas oma teekonda parema vormini Instagrami vahendusel jagada, vahendab portaal Prevention. Joan hakkas treenima oma treenerist tütre Michelle MacDonaldi käe all ja Instagramist on näha, et ta suudab saada hakkama juba ka harjutustega, mis paljude temast poole nooremata jaoks liiga rasked on.

Lisaks jagab ta soovitusi, et ka teised inimesed leiaksid endas jõudu jõusaali minna. Näiteks rõhutas ta hiljuti, et treeningriietel on väga suur roll, et end motiveerida. Kui ta hakkas jõusaalis käima, kandis ta kottis lühikesi pükse ja talle suuri särke, aga kui ta tütar soovitas tal osta uued trenniriided, hakkas kõrges eas naisel ka trennis paremini minema. "Kui nägin end ilusates armsat tooni riietes, algas mu sees dialoog," kirjutas ta Instagramis. "Mul olid tegelikult muskid! Mu vorm hakkas paranema! Seda neis riietes nähes tundsin end nii hästi."

Joan teab nüüd, et kui ta näeb hea välja, hakkab ta endasse ka paremini suhtuma. "Kui ma õppisin selle 70ndates selgeks, suudad seda ka sina," kirjutab ta. Joan tahab, et mitte keegi ei ootaks enam sellega, et enda vastu hea olla. "Palun ärge oodake, et te oleksite "ideaalsed", et enda üle uhkust tunda. Peate juba praegu nägema oma täiuslikkust, seda vaeva ja julgust. Armastage end piisavalt palju, et muutuda ja end iga päev armastada."